visningsbild
The Corner House Penthouse om 217 m² med ca 73 m² altaner.
Address Adolf Fredriks Kyrkogata 3
Size 217 m2
Floor 10 & 11, Hiss finns till båda våningsplan
Price 38,880,000 kr
Fee 11,429 kr/mån Värme, Vatten

Bo mitt i allt, men ändå vid sidan av!
Högst upp med vidunderlig utsikt över Stockholm ligger detta penthouse i två plan. Eldstad, specialdesignade snickeridetaljer, en mässingsklädd vägg, fönster från golv till tak och en platsbyggd bar. All inredningsdesign från Svenskt Tenn. Juridisk person kan eventuellt accepteras.
Ring Richard Sörman, 0708-600760, för visning och info.

INTERIÖR


The Corner House är ett nytt och vackert designat hus i hörnet av Adolf Fredriks Kyrkogata/Luntmakargatan. Huset är ritat av Wingårdhs Arkitekter och erbjuder ett svårslaget centralt boende som kryddats med vackra inredningsdetaljer - handplockade av Paris Forino - en av New Yorks mest eftertraktade och uppskattade inredningsdesigners.

Penthouset är genomgående exklusiv inrett i smakfull design av Svenskt Tenn.

ENTRÉ MED GÄST-WC
Välkomnade och elegant entré med gott om plats för avhängning. Spiraltrappa upp till den övre sällskapsdelen.  
Gäst-wc är inredd i vacker ljus ekpanel med mässingsdetaljer.

ÖVRE SÄLLSKAPSDEL OCH UTEPLATS
Vardagsummet på övre plan bjuder på en spektakulär utsikt över takåsarna. Två helglasade väggar och en enorm uteplats. Här uppe njuter du av alla årstider! Sommar och sol ute på den ca 40 kvm stora uteplatsen eller inne vid den värmande öppna spisen med en gnistrande vinterdag utanför. 

NEDRE SÄLLSKAPSDEL, KÖK, MATSAL OCH ALTAN
Generöst, trivsamt och smakfullt inrett kök med plats för stort umgänge. Helglasad vägg med utsikt över koppartak och Johanneskyrkans vackra spira. På andra sidan den avdelande högskåpsväggen är den stora sällskapsdelen och matsalen i anslutning till ytterligare en altan i bästa västerläge. Altanen löper längs med hela våningen.

MASTERDEL
Stort master bedroom med vackra inredningsdetaljer som t.ex. en rundad mässingsklädd vägg som skapar ett vackert skimrande ljus. Dressing room, master bedroom och det exklusiva badrummet en suit ligger i fil med sovrummet i mitten som har utgång till terrassen.

TVÅ SOVRUM, ARBETSRUM OCH BADRUM
Ytterligare två stora sovrum på nedre plan och ett arbetsrum/bibliotek. Det andra badrummet är utrustat med en platsbyggd "tvättstuga" med plats för förvaring och arbetsbänk. 

 


 

FÖRENING


Bostadsrättsföreningen Corner House org. nr 769628-4863 förvärvade fastigheten Stockholm Träsket 20 och registrerades 2014. På fastigheten uppfördes en byggnad med 52 bostadslägenheter med bostadsrätt och en lokal för uthyrning. Lägenheterna började upplåtas i november 2015. Fastigheten innehas med äganderätt. Byggnaden består av 14 våningar varav två under mark.

FÖRRÅD
Förråd tillhörande lägenheten finns i källaren.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

  • Cykelrum finns i källaren.
  • Barnvagnsrum finns på entréplan.
  • Gemensam innergård finns på plan 1 och gemensam takterass på plan 11.


PARKERING
Möjlighet till stor parkeringsplats i huset finns. 4 500kr/mån.

OMRÅDE


Tänk dig att bo i mitten av allt, men ändå vid sidan av. Att ha allt - exakt allt inpå knuten. Men ändå på behörigt avstånd. En kontinental plats som sjuder av liv och som är fylld av människor, mat, design och musik. Ett liv i The Corner House är precis så. På Adolf Fredriks Kyrkogata nr 3, mitt i korsningen där liv och rörelse möter lugn och avkoppling. - Midtown Stories

Inom gångavstånd finns Hötorget med Hötorgshallen och Haymarket, Stureplan och Mood-gallerian. Kommunikation till och från Fastigheten är utmärkta och utgörs av tunnelbana, busslinjer, pendel- och fjärrtåg samt Arlanda express och flygplatsbussar.

Realtor in charge