Vindsvåning om 126 m² och 9 m² altan med em och kvällsol
Address Frejgatan 42
Size 126 m2
Floor 5 av 5
Price 15,880,000 kr
Fee 5,800 kr/mån Värme, Vatten

Exklusiv, arkitektritad vindsvåning med toppenläge invid Odenplan!
Genomgående högsta kvalitet med smakfulla och eleganta material. Generösa sällskapsytor med plats för stort umgänge, exklusivt, öppet kök med matplats, vardagsrum med dubbel takhöjd, vacker eldstad. Helglasat skjutparti längs med hela vardagsrummet ut mot terrassen och Stockholms vackra tak. Två plan, två sovrum och två badrum.

INTERIÖR


ENTRÉ
Säkerhetsdörr in till en rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Badrum med tvättstuga ligger i anslutning till hallen.

VARDAGSRUM, KÖK OCH MATPLATS
Vardagsrummet med dubbeltakhöjd ligger i anslutning till terrassen med ett imponerande glasparti längsmed hela väggen. Det är en makalös, fri utsikt över de vackra takåsarna, härlig vindskaraktär med gråputsad gavelvägg och stämningsfull eldstad. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum inbjuder till stort umgänge i en trivsam miljö. Köket är utrustat med exklusiv maskinell utrustning, gott om förvaring, två vinkylar och bäst av allt, ett skafferi! Matplatsen i anslutning till köksöns bardel ger plats för stora middagar. Inbyggt ljudsystem i hela våningen som kan styras från mobilen.

SOVRUM OCH BADRUM
Exklusivt och generöst master sovrum med walk-in-closet samt ett stort och lyxigt badrum en suite på loftplanet. Härligt ljusinsläpp från en helglasad vägg ner mot vardagsrummet och terrassen, samt flera takfönster. Ytterligare ett stort sovrum på nedre plan med hel garderobsvägg som ligger intill badrummet med tvättstugan.

ALTAN 9 m²
Utanför vardagsrummet ligger en stor altan om 9 m² i väst med fantastisk fri utsikt över takåsarna. Altanen är över sex meter lång och har glasade skjutpartier som släpper in rikligt med dagsljus in i lägenheten. Altanen har grått golv som fortsätter en bit in i vardagsrummet och som snyggt väver samman ute och inne.

FÖRENING


Den vackra fastigheten är byggd 1886 och bostadsrättsföreningen bildades redan 1920. Den består av 22 bostadsrätter och 1 lokal.

FÖRRÅD
I källaren finns ett förråd tillhörande lägenheten om ca 6 m².

KABEL TV- OCH BREDBAND
Bredband via ComHem

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Arkitektritad gård som är upplyst på kvällen. Sommartid finns utemöbler och möjlighet till grillning.
Välutrustad tvättstuga.
Cykel/barnvagnsrum finns i källaren och på gården.

TIDIGARE RENOVERINGAR
2014 Omläggning tak.
2012 Snörasskydd mot gatan.
2011 Nytt styrsystem till fjärrvärmeanläggning.
2010 Nya säkerhetsdörrar och ny entrédörr.

PARKERING
Boendeparkering: För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. För ansökan och vidare information se http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/Boendeparkering/.

OMRÅDE


Bor du i kvarteren runt Odenplan kan du utnyttja det bästa av två världar. Centralt läge med ett rikt utbud av krogar, caféer, små butiker, all tänkbar service, mataffärer och möjlighet att med kollektivtrafiken snabbt ta sig till många delar av staden. Hur urbant det än känns på Odenplan är det inte långt till Vasaparken, där du kan sitta på ett av trappstegen i Astrid Lindgrens Terrass och titta ut över skridskobanan och lekplatsen eller ta en kvällspromenad bland de lummiga promenadstråken.

 

Realtor in charge