Visningsbild
Vindsvåning om 145 m² med altan och öppen spis
Address Narvavägen 22
Size 145 m2
Floor 6 av 6, finns till våningsplanet
Price 21,480,000 kr
Fee 6,171 kr/mån Värme, Vatten

Exklusiv vindsvåning i två plan. Generös sällskapsdel med kök och vardagsrum i öppen planlösning med enorm öppen spis. Totalt tre sovrum. Det övre planet har ett master bedroom med dubbla walk in closets och stort badrum med ångbastu en-suite. Vacker och välskött fastighet byggd år 1898. Perfekt läge ett stenkast från Karlaplan och härliga Djurgården.

INTERIÖR

GENERELLT FÖR VINDSVÅNINGEN
Våningen byggdes 2012 av Innovation Design. Arkitekt Jenny Frigren.

  • Mörkbetsade ektiljor i hela våning förutom i badrummen och hallen som har ljusgrå klinker. 
  • Vattenburen golvvärme i hela våningen. Elgolvvärme i båda våtrummen.
  • Inbyggda högtalare i badrum, master bedroom och vardagsrum.
  • Tv-apparater, högtalare och iPad som ingår uppdateras rent tekniskt (om så önskas) av säljaren före inflyttning.
  • A/C i samtliga sovrum.

 
ENTRÉ OCH GÄST WC MED DUSCH
Entré med platsbyggd förvaring och golv i grå klinker, 60 x 60 cm. Ljust helkaklat badrum med fönster i anslutning till entrén. Inbyggd tvättpelare, bra med förvaring, vägghängd wc och snygg dusch.

TVÅ SOVRUM
Båda sovrummen har varsitt fönster mot gatan. Det ena sovrummet har en rymlig klädkammare och det andra en snygg platsbyggd arbetsbänk framför fönstret.

ELEKTRONIKRUM
Under trappan (som leder upp till övervåningen) finns ett elektronikrum med plats för extra förvaring.

KÖK, VARDAGSRUM OCH MATPLATS
Kök med vita fronter från Klaesson kök intill altanen. Köksö med skön barkänsla. Gott om förvaring och mycket bra med arbetsytor. Bänkskiva och köksö i svart granit. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, helintegrerat kylskåp, två låga helintegrerade frysar, induktionshäll, köksfläkt, varmluftsugn, micro/kombiugn och dubbla låga vinkylar. Alla köksmaskiner är från Gaggenau Rymlig matplats framför altanen.
Vardagsrum med fyra takfönster och ljusinsläpp från Narvavägen. Stor öppen spis centralt placerad mellan kök och vardagsrum. Inbyggda högtalare och gott om plats för att hänga konst.

ALTAN OM 5 M²
Altan i anslutning till kök med sol på morgon och förmiddag. Inbyggda högtalare, belysning och markis.

MASTER BEDROOM, DUBBLA WALK IN CLOSETS OCH STORT BADRUM MED BASTU
Diskret trappa från vardagsrummet leder upp till mysigt master bedroom med två generösa klädkammare. Heltäckande matta, platsbyggd bokhylla och inbyggd A/C.
Helkaklat ljust badrum med två fönsterkupor i två väderstreck. Vägghängd wc, dubbla handfat på kommod (väldigt bra med förvaring!), badkar och dusch. Innanför duschen bakom en glasdörr finns skön ångbastu med sittbänk. Här finns även en separaut utgång till trapphuset.

DRIFTSKOSTNAD
Hemförsäkringen (Länsförsäkringar).
Elleverantör (Fortum)
Total driftskostnad är på 15.955 kr/år baserat på två personer i hushållet.

ALLMÄN BESKRIVNING

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

KABEL-TV OCH BREDBAND
ComHem och bredband ingår i avgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum finns i källaren i gatuhuset. Tvättstuga finns i källaren i gårdshuset.

PARKERING
Boendeparkering: För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. För ansökan och vidare information se http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/Boendeparkering/.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift (2.5% av basbelopp) betalas av säljaren. Pantsättningsavgift (1% av basbelopp) betalas av säljaren.

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Fanan 23 köpte fastigheten 1973. Nuvarande stadgar registrerades 2004-10-28. Föreningen äger marken och har en stabil och god ekonomi. Det finns inga planer på att höja avgiften.

FASTIGHETEN
Fastigheten Fanan 23 byggdes 1898. Föreningen upplåter 28 bostadsrätter samt 2 lokaler med hyresrätt. Total bostadsyta är 2 462 kvm och total lokalyta är 90 kvm.

TIDIGARE RENOVERINGAR
2013-2014 Fönster renoverades.
2012-2013 Relining av rörstammar.
2011-2012 Renovering av tak.
2008-2009 Gården renoverades.

FRÅGOR TILL SÄLJARNA

Vad tycker du är det bästa med våningen?
- Bästa med våningen måste jag ändå säga var att den är otroligt tyst, lugn och harmonisk och jag ska erkänna att jag  utnyttjade faktumet att det fanns en väldigt bra isolering i golvet (eller snälla grannar), så det bjöds på extra roliga tillställningar! 

Vad tycker du är bäst med läget?
- Läget är oslagbart, dels att ha en stor allé mellan sig och grannhuset på andra sidan Narvavägen är ju en stor fördel, närheten till natur och promenad (Djurgården som granne) är såklart härligt men desto större fördel för mig alla restauranger som man är granne med, samtliga ligger på Narvavägen, en bookmaker toast på Eriks bakficka, dagens lunch klassiker på Cassi, afterwork på Bar e Vins vilket i slutändan ofta gjorde att man ville vara extra nyttig dagen efter och ta en stärkande frukost smoothie på Blueberry i Fältöversten.

Realtor in charge