DSC 3136-HDR översta bilden
SEKELSKIFTESLÄGENHET OM 59 M² MED BALKONG OCH KLÄDKAMMARE.
Address Styrmansgatan 14 A
Size 59 m2
Floor 2 av 6, hiss finns
Price 6,480,000 kr
Fee 2,196 kr/mån Värme, Vatten, Bredband

Smakfull lägenhet med kök, vardagsrum och sovrum i fil. Stilrena materialval och genomgående vackra ekgolv. Välkomnande hall med generös klädkammare/walk in closet. Helkaklat badrum med badkar. Stort socialt kök med balkong. Gott om förvaring med extra höga överskåp. Vardagsrum med två fönster och ett rofyllt sovrum med snygg platsbyggd garderobsvägg. Idyllisk innergård och en välskött förening!

INTERIÖR

GENERELLT FÖR LÄGENHETEN

  • Boarea 59 m².
  • Ca 2,85 m i takhöjd.
  • Kök med vita fronter och bänkskiva i ek.
  • Vita väggar i hela lägenheten förutom hallen som har en snygg grå kulör. 
  • Ekgolv i hela lägenheten förutom hallen som har grått klinkergolv.

 

ENTRÉ OCH BADRUM MED FÖNSTER
Välkomnande och trevlig hall med gott om plats för avhängning i separat garderob/walk in closet. Helkaklat badrum med badkar, wc, handdukstork och handfat.   

KÖK MED BALKONG OCH VARDAGSRUM
Separat kök med vita skåpsluckor från Järfälla snickeri. Arbetsbänk i ek och beigt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med extra höga överskåp, induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd microvågsugn, ugn, fläkt och diskho. Samtliga maskiner från Electrolux förutom kyl/frys (i rostfritt stål) som kommer från Siemens.Trevligt vardagsrum med två vackra fönster som släpper in bra med dagsljus. Här finns gott om plats för stor soffgrupp.

SOVRUM MED PLATSBYGGDA GARDEROBER
Sovrum med snygg platsbyggd garderobsvägg (som rymmer mycket!). Här finns, precis som resterande rum i lägenheten, ett fönster som vetter in mot den lugna innegården.  

DRIFTSKOSTNAD

Total driftskostnad om ca 4000 kr/år.

FÖRENING

 
FÖRRÅD
Till lägenhetenhör ett källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns tvättstuga, bastu + barnvagnsrum i gatuhuset. Cykelrum finns i direkt anslutning från gatan. Vidare finns det en övernattningslägenhet som kan nyttjas av föreningens medlemmar. 

PARKERING
Boendeparkering gäller. För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. För ansökan och vidare information, se www.stockholm.se/trafikstadsplanering.

FÖRENINGEN
BRF Styrmannen 36 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen upplåter 43 lägenheter och två hyreslokaler. Föreningen godkänner ej juridisk person som köpare. Det finns ca. 200 kvm råvind (i gårdshuset) som fortfarande inte är inredd. Vid en försäljning blir det ett rejält tillskott för föreningens ekonomi.
www.brfstyrmannen36.se

Överlåtelseavgift 1 112:50 kr betalas av köparen. 
Pantsättningsavgift 445 kr.

NYLIGEN GJORDA RENOVERINGAR

- 2017 Fönsterbyte i trappuppgången gårdshus.
- 2017 Ommålning trapphus.
- 2016 Inläggning av mattor i trapphus.

För mer detaljerad information om föreningens renoveringar, vänligen se bifogad årsredovisning för 2017.

Realtor in charge