Observatoriegatan 16
vasastan VINDSVÅNING 102 M² BOAREA I ETT PLAN MED ÖPPEN SPIS OCH ALTAN.
Ljus välplanerad vindsvåning i ett plan med solig altan, fri trevlig utsikt och ingen insyn. Generös sällskapsdel med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med fantastisk öppen spis. Privat sovrumsavdelning med två sovrum och gott om platsbyggd förvaring. Rymligt badrum med badkar, dusch, vägghängd wc och dubbla handfat. Perfekt läge i hjärtat av Vasastan. Ring Louisa Falkenberg, 0707 422 605 för mer info.
Ringvägen 153
Södermalm V.U.P om 95 m² i ett plan med altan och eldstad
Ljus Vind Under Produktion i ett plan. Fantastisk rymd med drygt fyra meter i nock. Totalt 7 m² altan med helglasat skjutparti. Öppen sällskapsdel med kök, matplats och vardagsrum med härlig eldstad och altan. Master bedroom med badrum en suite. Totalt två sovrum och två badrum samt förvaringsloft med takfönster. Parkutsikt och ingen insyn. Inflytt oktober 2018.
Strandvägen 31
Östermalm Exklusiv nybyggd vindsvåning om 160 m² med 9 m² altan på Strandvägen
Otroligt smakfull arkitektritad vindsvåning om totalt 170 m² golvyta med fantastisk rymd, hissnande 8 meter i nock! Väl avvägda proportioner och vackra exklusiva material. Råa material som naturputs, och betong blandas med en feminin touch av tygbeklädda väggar. Ljus våning med fantastiskt utsikt över Nybroviken, Djurgården och ut mot Nacka. Välutrustat platsbyggt kök med frukostplats, stor altan och matsal med plats för...
Torsgränd 4
vasastan KLASSISK VINDSVÅNING OM 112 M² BOAREA MED 6,5 M² ALTAN I SYDOST
Välplanerad vindsvåning med solig altan och fri trevlig utsikt. Öppen och ljus sällskapsdel med snygg gaskamin, vackra golv och gott om förvaring. Fint glasparti mot altan invid kök och matplats. Totalt två sovrum och två badrum (varav ett är separat spa med bastu och jacuzzi) Perfekt planlösning med sociala ytor. Kontakta Louisa Falkenberg, 0707 422 605 för mer info.
Brantingsgatan 24
Gärdet V.U.P. om 53 m² boarea med ca 7 m² altan i sydväst
Vind Under Produktion med stort helglasat fönsterparti vid köks- och sällskapsdelen mot altanen. På sommaren har altanen sol större delen av dagen till solnedgång. Huset har ett högt och fritt läge med grönskande träd runt om. Tunnelbana, buss och matbutik inom ett kvarter. Närhet till Fältöversten och Karlaplan med all service samt Lill-Jansskogen eller Gärdet för rekreation. Inflyttning november 2018.