Vindsvåning om 63 m² med altan om 4 m² i västerläge
Adress Björngårdsgatan 8
Boarea 63 m2
Våningsplan 5 av 5
Pris 7 480 000 kr eller högstbjudande
Avgift 3 333 kr/mån inkl värme, VA

Precis intill Mariatorget ligger denna arkitektritade vindsvåning med kök, matplats och sällskapsdel i social halvöppen planlösning. Altan om 4 m² i bästa västerläge. Två takfönster och sovrum med gott om platsbyggda garderober. Gäst-/arbetsrum på loft med glasräcke som ger en fantastisk rymd.

INTERIÖR

GENERELLT FÖR VINDSVÅNINGEN
Byggherren Innovation Design AB, med arkitekt Jenny Frigren, byggde 2015 färdigt vindsvåningen som från början var en råvind. Vindsvåningen har genomgående inredning och material. Är fri från synliga takbjälkar/stödben och har vattenburen golvvärme i hela lägenheten förutom på loftet.

ENTRÉ
Ljus hall med platsbyggd garderob. Hiss finns upp till våningsplanet.

KÖK OCH SÄLLSKAPSDEL I ÖPPEN PLANLÖSNING
Välutrustat, snickeribyggt kök med ljusgråa släta luckor. Köket har induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt, integrerad kyl/frys samt helintegrerad diskmaskin. Samtliga maskiner ifrån Smeg förutom kyl och frys som kommer ifrån Panasonic. Sällskapsdelen har fönsterkupa och en braskamin som snyggt delar av kök och sällskapsdel. I anslutning till köket och matplatsen ligger altanen med fantastisk vy över takåsarna. 

SOVRUM SAMT GÄST-/ARBETSRUM PÅ LOFT
Exklusivt och generöst master sovrum med fönsterkupa och platsbyggd garderobsvägg i anslutning till badrummet.  Snygg smides trappa leder upp till gäst-/arbetsrummet på loftet som har ett glasräcke mot sällskapsdelen.

BADRUM
Badrum med fönsterkupa och glasdörr. Vitt matt kakel och vackert kalkstensgolv. Snickeribyggd kommod med bänkskiva i kalksten. Takdusch och tvättställsblandare i mässing från Tapwell. Spegel infälld i kaklet, handdukstork och vägghängd wc. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Smeg.  

ALTAN 4 m²
Altanen har helglasad altandörr och är utrustad med belysning och eluttag.

 

FÖRENING

Fastigheten är byggd 1905. Föreningen är nybildad och tog över fastigheten oktober 2014. För närvarande är det 21 bostadslägenheter. 

FÖRRÅD
I källaren finns ett förråd tillhörande lägenheten.

TIDIGARE RENOVERINGAR
Fastigheten genomgick en större renovering 1977.

KABEL TV- OCH BREDBAND
Kabel-tv och bredband via ComHem.

PARKERING
Boendeparkering: För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. För ansökan och vidare information se http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/Boendeparkering/.

Ansvarig mäklare