Bra solläge även på vintern
VINDSVÅNING 116 M² BOAREA I ETT PLAN MED ÖPPEN SPIS OCH ALTAN.
Adress Danderydsgatan 30
Boarea 116 m2
Våningsplan 5 av 5, Hiss till planet under.
Pris 15 880 000 kr
Avgift 4 123 kr/mån inkl. Kabeltv, vatten och 1000 mbit bredband från ownit.
Visning måndag 19 mars 12.00 - 12.45 Anmäl dig

Smakfullt nyrenoverad och ombyggd vindsvåning om 150 m² golvyta. Stor ljus sällskapsdel i öppen planlösning med murad öppen spis och altan i fritt västerläge. Välutrustat snyggt kök med bardel och matplats och stort härligt vardagsrum. Master bedroom med stor walk in closet (kan även kombineras som arbetsrum) och badrum en suite. Totalt två sovrum och två lyxiga badrum.

INTERIÖR

GENERELLT FÖR VINDSVÅNINGEN
Våningen byggdes om och totalrenoverades 2017-2018.

  • Total golvyta om 150 m². Altan i bästa västerläge.
  • Hårdvaxoljade ljusa ektiljor i hela våning förutom badrummen som har carraramarmor och och masterdelen som har mjuk grå heltäckningsmatta. 
  • Stödben + vackra elementskydd.


ENTRÉ MED GÄSTBADRUM
Ljus hall med platsbyggd garderob för ytterkläder.
Badrum med vägghängd wc, kombinerad tvätt/torkmaskin (LG) och badkar. Väggar och golv i carraramarmor. Stengolvet är lagt i ett vackert fiskbensmönster och har golvvärme. Handfat på platsbyggd kommod med skiva av carraramarmor. Smart förvaring bakom spegel. Blandare från Tapwell och handukstork från Nordhem. Samtliga detaljer i mässing. 

KÖK, MATSAL OCH VARDAGSRUM
Platsbyggt kök från Stockholm kök och specialsnickerier med grå infällda luckor och bra med förvaring. Arbetsskiva och stänkskydd i carraramarmor och mattsvart blandare från Nivito. Köket är utrustat med varmluftsugn, micro, extra bred induktionshäll (80 cm), helintegrerad kyl/frys och köksfläkt. Bardel i carraramarmor med gott om plats för barhäng, buffé och frukost. Köksmaskiner från Siemens. Rymlig matplats framför altan.
Vardagsrum med fönsterkupa som vetter in mot gården. Snygg platsbyggd hylla som passar perfekt att ställa böcker i. Gedigen gråputsad öppen spis som kan avnjutas både från vardagsrummet och köket.

SOVRUM/ARBETSRUM
Intill vardagsrummet ligger ett sovrum (eller kontor för den som önskar) med två takfönster och ett glasat parti med snygga smidesdetaljer som släpper in ljus från vardagsrummet. Takskenor för gardin är monterat.

MASTER BEDROOM MED STOR WALK IN CLOSET OCH BADRUM EN SUITE
Lyxigt master bedroom med grå heltäckande matta som ger ett mysigt och lyxigt intryck. Två lågt sittande takfönster släpper in bra med ljus. Walk in closet med snygga platsbyggda garderober med gott om förvaring och fina läderdetaljer. Även detta rum har härlig heltäckningsmatta och takfönster. För den som har behov fungerar det bra att använda detta rum som barnrum eller kontor.
Badrum en suite med väggar och golv i carraramarmor. Här är golvet (precis som badrummet i hallen) också lagt i snyggt fiskbensmönster. Vägghängd wc, platsbyggd kommod med bänkskiva i carraramarmor och fint ovanpåliggande handfat. Golvvärme. Extra förvaring bakom spegel och separat dusch bakom glasvägg. Blandare från Tapwell och snygg handdukstork från Nordhem. Samtliga detaljer i mässing.

ALTAN OM 4,2 KVM VID KÖK OCH MATPLATS
Altan i fritt västerläge ut mot gatan. Två trappsteg som leder upp till altanen passar perfekt att sitta på om man har många gäster.

FÖRENING

Föreningen registrerades den 7 november 2014 och föreningens stadgar registrerades hos Bolagsverket den 11 november 2014. Fastigheten byggdes år 1903 och består av två flerbostadshus med 4 våningar. Byggnadernas totalyta är 4 853 kvm, fördelat på 4 380 kvm lägenhetsyta och 473 kvm lokalyta. Föreningen upplåter 48 lägenheter med bostadsrätt och har fem lägenheter med hyresrätt. Föreningens råvindar i gårdshusen, ca 435 kvm, ska säljas under året. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca.10 kvm som ligger i gårdshuset.
Fler vind och källarförråd om ca. 5-10 kvm finns att hyra.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Bredband från ownit.

TIDIGARE RENOVERINGAR
2017 - Renovering av rökkanaler.
2016 - Hissen har bytts ut i gatuhuset på Danderydsgatan 30.
2016 - Installering av dörrautomatik på Danderydsgatan 30.

PARKERING
Boendeparkering: För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. För ansökan och vidare information se http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/Boendeparkering/.

På rådmansgatan 18 ligger Q-Park "Domherren". För närvarande finns det ingen ledig plats. 

FRÅGOR TILL SÄLJARNA

Vad tycker du är det bästa med våningen?
"Det bästa med våningen är så många saker, men ska vi välja några så är det, det fantastiska ljuset som man har från morgon till kväll i hela våningen. Att man kan avnjuta både lunch och middag i solen på altanen sommartid. Lugnet som man får uppleva då man inte har någon som bor ovanför och att det är väl isolerat till grannarna på våningsplanet. Den underbara walk in closet som rymmer så mycket och har den tjocka mjuka mattan som också finns i det rogivande sovrummet som inte har någon insyn. Köket som är hjärtat i våningen med dess härliga sällskapsytor framför öppna spisen är nog ändå det bästa med lägenheten."


Vad tycker du är bäst med läget?
" Det bästa med läget är att det är mitt i city med goda kommunikationer, men också väldigt nära till härliga promenadspråk i Lill- Jansskogen. Under vintern är det underbart att ta med sig skridskorna till Östermalms IP och åka några varv. Dom har öppet fram till 21 hela säsongen! På morgnarna är det extra mysigt att gå ner till stenugnsbageriet "Bullar&bröd"och köpa med sig lite färskt bröd för att sedan avnjuta en god frukost framför brasan eller ute på altanen." 

Ansvarig mäklare