Vardagsrummet har två fönster in mot gården
CHARMIG SEKELSKIFTESLÄGENHET OM 57 M² MED PERFEKT LÄGE INVID STRANDVÄGEN
Adress Grev Magnigatan 17
Boarea 57 m2
Våningsplan 1 av 5
Pris 6 480 000 kr
Avgift 2 546 kr/mån Värme, Vatten, Kabel-TV basutbud

Smakfullt renoverad och påkostad lägenhet i vacker fastighet från 1929. Generös och välkomnande hall med gott om förvaring. Stilrent separat kök med bänkskiva i carraramarmor och fina detaljer. Öppet vardagsrum och sovrum med utgång till stor balkong. Snyggt nyrenoverat badrum med badkar. Två kakelugnar och ett gym i fastigheten. Med bara några minuters promenad ligger Östermalms saluhall med alla dess delikatesser. Promenerar du åt andra hållet finns perfekta promenadstråk längs med vackra Djurgårdskanalen.

INTERIÖR

GENERELLT FÖR LÄGENHETEN

  • Boarea 57 kvm.
  • Ca 3 m i takhöjd.
  • Kök med gråa fronter och bänkskiva i carraramarmor.
  • Vitmålade väggar förutom i sovrummet som har mörkgrå väggar
  • Vitoljade trägolv i hela lägenheten förutom badrummet som har klinker i vackert svartvitt mönster.
  • Brf Styrmannen nr 31 har ett gym i fastigheten som föreningens medlemmar får nyttja.

 

ENTRÉ 
Generös och välkomnande hall med gott om plats för avhängning i höga dubbelgarderober. Från hallen nås kök, vardagsrum och badrum.

BADRUM
Smakfullt badrum med golv i exklusivt marockanskt kakel och vita väggar. Snygg kommod från Hettich med bra förvaring och dolt eluttag i låda. Handfat i porslin från IDO. Vägghängd wc, handukstork och fint badkar. Smart schampo nisch och elgolvvärme.

KÖK OCH VARDAGSRUM
Påkostat och välutrustat kök med gråa fronter och svarta beslag. Arbetsbänk i ljusgrå carrarramarmor. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, micro, fläkt, underlimmad diskho och integrerad diskmaskin. Blandare från Tapwell. Högskåp med helintegrerad kyl/frys. Städskåp. Dolda eluttag och extra belysning under högskåp.
Sällskapsdel med två vackra fönster och en fungerande vacker kakelugn. Här finns plats för både matbord och en ordentlig soffa.

SOVRUM MED KLÄDKAMMARE
Intill vardagsrummet ligger sovrummet med sober grå ton på väggarna. Tillhörande klädkammare och en vacker kakelugn. Från sovrummet leder en dubbeldörr ut mot den stora balkongen. Ytterligare en dörr leder in till badrummet som därmed blir en suite.

Genomgående är de vackra väggpanelsstuckaturerna. I kök och vardagsrum har man dessutom behållit de fina gamla glasen i dörröppningarna som skapar en fin kombination mellan det gamla och nya.

BALKONG OM Ca 7 M²
Stor härlig balkong som följer längs med vardagsrummet och sovrummet.

DRIFTSKOSTNAD
Total driftskostnad om ca 4 000 kr/år.

FÖRENINGEN

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca fem kvm.

KABEL-TV
Kabel-tv, värme och vatten ingår i avgiften. Som medlem i föreningen får du även tillgång till gymmet som ligger i fastigheten.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Under sommaren tillhandahåller föreningen trädgårdsmöbler (nyinköpa 2016) på innegården som gemensamt kan nyttjas av medlemmarna. Det finns en tvättstugan på entréplan, ett grovsoprum samt ett barnvagnsrum. 
Vidare hyr föreningen ut en lokal om 150 kvm till ett gym. Mer information om gymmet finns att läsa på hemsidan http://www.rawhouse.se/. Som medlem i föreningen får du tillgång till gymmet som ligger i fastigheten.

GARAGE
Boendeparkering: För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. För ansökan och vidare information se http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/Boendeparkering/.

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Brf Styrmannen 31 registrerades 1981-06-22 och förvärvade fastigheten 1982. Stadgarna registrerades 1982-04-13. Föreningen äger marken och har en stabil och god ekonomi. Det finns inga planer på att höja avgiften.

FASTIGHETEN
Fastigheten Styrmannen 31 har en tomtareal om 624 kvm. Marken innehas med äganderätt. Föreningen utgörs av gathus och gårdshus med 21 lägenheter med bostadsrätt. Totalt 2 000 kvm varav 150 kvm utgör en uthyrningslokal i källarvåningen.

TIDIGARE RENOVERINGAR
2017 - Byte från fjärrvärmeanläggning till bergvärme.
2017 - Renovering av källarlokalen i samband med att en ny hyresgäst flyttade in.
2017 - Ny plantering på gården i samband med renovering av det lilla "gårdshuset" på innegården.
2017 - Cykelrum och källargångar har målats och putslagats.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Så småningom kommer föreningen att göra iordning gården mer. I dagsläget finns dock inga bestämda datum för detta. 

FRÅGOR TILL SÄLJAREN

Bästa med våningen?

"Det är väldigt tyst, perfekt beläget mellan staden och Djurgården. En promenad längs Strandvägen ligger bara 200 meter bort. På sommaren blir balkongen som ett andra vardagsrum! Dessutom finns det en hel del härliga fik i närheten. Ett hett tips är "Le Grande Rue“ som ligger i Spiltan (tre minuters gångavstånd från porten). Dom serverar en jättegod Chèvre chaud! sallad! " 

Ansvarig mäklare