DSC 9574-HDR
CHARMIG SEKELSKIFTESLÄGENHET OM 51 M² MED BALKONG OCH PERFEKT LÄGE INVID ÖSTERMALMSTORG
Adress Skeppargatan 22
Boarea 51 m2
Våningsplan 1 tr ö.g.
Pris 5 480 000 kr
Avgift 1 935 kr/mån Vatten, Värme, Kabel-TV, Bredband
Högsta bud

5 700 000 kr

Smakfull lägenhet med fantastisk rymd i vacker fastighet från 1929. Generös och välkomnande hall med snyggt golv och plats för avhängning. Stilrent separat kök med bra förvaring och arbetsyta. Öppet vardagsrum med fantastisk takhöjd. Sovrum med platsbyggd förvaring och utgång till balkong. Snyggt nyrenoverat badrum i carraramarmor med vägghängd wc, dusch och infälld spegel. Med bara några minuters promenad ligger Östermalms saluhall med alla dess delikatesser. Promenerar du åt andra hållet finns perfekta promenadstråk längs med vackra Djurgårdskanalen.

INTERIÖR

GENERELLT FÖR LÄGENHETEN

  • Boarea 51 m².
  • Lägenheten är genomgående med fönster i öster och väster.
  • Ca 3.50 m i takhöjd.
  • Kök med vita lackade fronter och bänkskiva i svart granit.
  • Vitmålade väggar i hela lägenheten förutom badrummet som går helt i carraramarmor.
  • Trägolv i hela lägenheten förutom hallen och köket som har svart polerat stengolv. Badrummet har golv i carraramarmor.

 

ENTRÉ 
Generös och välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Från hallen nås samtliga rum i lägenheten.

KÖK OCH VARDAGSRUM
Separat kök med vita lackade fronter, arbetsbänk i svart granit och söta mosaikplattor som stänkskydd. Köket är utrustat med extra bred induktionshäll, ugn, fläkt, diskho och integrerad diskmaskin. Kyl och frys från Smeg.
Sällskapsdel med två vackra fönster och en platsbyggd bokhylla. Här finns plats för både matbord och en ordentlig soffa.

SOVRUM MED SOLIG BALKONG OCH PLATSBYGGDA GARDEROBER
Sovrum med trevlig balkong (under sommaren är det sol fram till två på eftermiddagen) och platsbyggda höga garderober som rymmer mycket. Helglasade balkongdörrar släpper in härligt ljusflöde in i sovrummet.

BADRUM
Smakfullt badrum i carraramarmor. Snygg kommod i trä med ovanpåliggande handfat från Duravit. Vägghängd wc, handukstork, infälld spegel och dusch bakom glasvägg. Platsbyggd "hylla" i carraramarmor följer längs med ena sidan och fungerar perfekt för att ställa de badrumsartiklar som du vill ha framme.

DRIFTSKOSTNAD
Total driftskostnad om ca 4 800 kr/år.

ALLMÄN BESKRIVNING

FÖRRÅD
Till lägenhetenhör ett källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns tvättstuga + barnvagnsrum i gatuhuset.

PARKERING
Boendeparkering gäller. För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. För ansökan och vidare information, se www.stockholm.se/trafikstadsplanering.

FÖRENINGEN
BRF Valfisken 3 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen upplåter 40 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 5 lokaler med hyresrätt. 

FASTIGHETEN
Bostadsrättsföreningen registrerades 1986-10-27. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 1988-06-06
och nuvarande stadgar registrerades 2006-07-26 hos Bolagsverket. Fastigheten bebyggdes 1929 och bestar av 1 flerbostadshus.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Det finns inga planerade underhåll eller renoveringar inom de närmsta åren.

Ansvarig mäklare