Kommande objekt

Snart till salu

LYXIG V.U.P. OM 272 m² MED 20 m² ALTANER. Skräddarsydd Vindsvåning Under Produktion i ett plan med total golvyta 294 m² plus 20 m² altaner. Bästa läget ett par minuter från Östermalmstorg. Fantastisk rymd med drygt fyra meter i nock. Stor öppen sällskapsdel med välutrustat kök som har ett stor runt gå-in-skafferi, vardagsrum med imponerande öppen spis, bibliotek och matsal med plats för många vänner. Master bedroom med rymligt, ljust badrum och ljus walk in closet en suite. Totalt tre fyra sovrum med tre badrum varav ett med bastu. Separat tvättstuga/klädvård. Utanför bastun finns gym och orangeri med utgång till altan. Var med och påverka. Inflyttning i maj 2020.

LJUS V.U.P. OM 154 M² I ETT PLAN MED 9 M² ALTAN Vindsvåning Under Produktion i ett plan med total golvyta 174 m² plus 8 m² härlig altan i sydost samt ca 6 m² förrådsloft. Fantastisk rymd med drygt fyra meter i nock. Stor öppen sällskapsdel med öppen spis, orangeri och altan. Välutrustat kök med köksö. Master bedroom med lyxigt badrum en suite. Totalt fyra sovrum och två badrum. Gott om smart förvaring. Var med och påverka. Inflyttning i maj 2020. Perfekt läge mellan Östermalmstorg och Karlaplan.

VINDSVÅNING OM 55 M² MED 5 M² SÖDERALTAN. HÄRLIG RYMD OCH SNYGGA MATERIAL. Arkitektritad vindsvåning byggd 2016 med en fantastisk takhöjd. Totalt 4 meter i nock. Öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel med altan i soligt söderläge. Ett sovrum och ett badrum med snygga och stilrena materialval. Sociala och trevliga kvarter med närhet till bra restauranger och cafér. Välskött fastighet invid Mariatorget. Kontakta Louisa Falkenberg, 0707-422605 för mer info och visning.

VINDSVÅNING OM 150 M² MED STORT ATELJÈFÖNSTER OCH 8 M² ALTAN I CITY/NORRMALM. Centralt belägen vindsvåning med perfekt planlösning och härlig karaktär. Ljus, öppen sällskapsdel med stort bortskjutbart ateljéfönster och altan. Fönster i fyra väderstreck. Välutrustat kök med generös matplats framför altanen som har eftermiddags-/kvällssol. Öppna spisen kan avnjutas både från matplatsen och sällskapsrummet. Master bedroom med walk-in-closet och badrum en suite. Härlig rymd med ca 3,8 m i nock. Totalt tre sovrum (fyra möjliga) och två badrum. Trevlig fastighet med stenugnsbageri i gatuplan! Ring Sofie Fust, 0708-604461 om du har frågor.

Till toppen