VINDSVÅNING OM 143 M² MED ALTAN OCH FANTASTISK RYMD.

Scroll down
Birger Jarlsgatan 38. 7 av 7 Tr. 143 m² boarea. 1 252 kr/mån. Inkl. Värme, Vatten 18 280 000 kr.

Charmig vindsvåning i två plan med fantastisk rymd, stor sällskapsdel och altan i sydost. Totalt två sovrum (tre möjliga) och två badrum. Stilrent Italienskt kök från Binova. Lyxig känsla i master bedroom med skön heltäckningsmatta. Vardagsrum med snygg platsbyggd bokhylla och och stora fönsterkupor ut mot Eriksbergsgatan. Det övre planet rymmer sovrum, arbetsplats och ordentligt med förvaring. Vindsvåningen har nyligen renoverats och är genomgående smakfull med påkostade material av hög kvalité. Äkta brf med mycket god ekonomi i välskött hus från 1929. Perfekt läge invid Stureplan. Kontakta Louisa Falkenberg, 0707-422605 för mer info och visning.

Läs mer

Kommande visningar

  • måndag 16 september, 17.30 - 18:15
    + Lägg till i kalendern 2019-09-16 17:30 2019-09-16 18:15 Europe/Stockholm Visning Birger Jarlsgatan 38 Visning Birger Jarlsgatan 38 Birger Jarlsgatan 38
Anmäl dig

INTERIÖR

GENERELLT FÖR VINDSVÅNINGEN

  • Vindsvåning med fantastisk rymd, det är drygt sex meter i nock!
  • Garderober från exklusiva Lema.
  • A/C i master bedroom och vardagsrum.
  • Säkerhetsdörr och larm.
  • Vackra ekgolv i sällskapsdelen, matsalen och i vardagsrummet.

 

ENTRÉ MED BADRUM
Välkomnade entré med plats för avhängning i rymlig garderob.
Badrum med handfat på kommod, wc och handdukstork samt separat stor dusch. 

KÖK, MATSAL OCH VARDAGSRUM
Stilrent och välutrustat kök från italienska Binova med vita släta fronter och arbetsbänk i mörk marmor. Golv (med golvvärme) i ljus microcemet. Köket är utrustat med stor integrerad kyl och separat frys, helintegrerad diskmaskin, induktionshäll samt ugn och microvågsugn. Maskiner från Gaggenau och Siemens.
Härlig sydostaltan med utgång från köket. Altanen har sol från morgon fram till tre på eftermiddagen. Altanen har markis.
Ljust vardagsrum och matsal i öppen planlösning med tre stora fönsterkupor mot Eriksbergsgatan. Det är delvis öppet ända upp till nock vilket ger en fantastisk rymd i sällskapsdelen.

BIBLIOTEK/SOVRUM
I fil med matsalen ligger biblioteket som har en snygg platsbyggd bokhylla i valnlöt. Det här rummet går bra att använda som sovrum.

MASTER BEDROOM MED BADRUM EN SUITE
Master bedroom har fönster mot tyst gård och är utrustat med a/c. Sängkammaren har mjuk heltäckningsmatta, garderober från italienska Lema och tygklädda väggar som ger en skön och lyxig känsla.
En suite med master bedroom ligger ett exklusivt badrum i behagligt beiga färger. Badrummet är utrustat med dubbla handfat på en bred kommod, wc, handdukstork och ett stort härligt badkar.

ÖVRE PLAN
Från sällskapsdelen leder en spiraltrappa upp till entresolplanet där ytterligare ett sovrum och ett arbetsrum finns. Mellan arbetshörnan och sovrummet finns inbyggd förvaring längs med den ena väggen. Entresolplanet har ljus heltäckande matta som ger ett skönt intryck. Tre takfönster släpper in rikligt med dagsljus. 

 

FÖRENING

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Com Hem.

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Birger Jarl 38 är en äkta förening med god ekonomi som förvärvade fastigheten 1999. Fastigheten är uppfört 1928. I huset finns totalt 18 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och tre lokaler med hyresrätt. Lokalerna inbringar stora intäkter till föreningen vilket gör att man kan hålla mycket låga avgifter. Hyresgäster: Kameradoktorn, Nam Kang och Kmobile.

TIDIGARE RENOVERINGAR
2018: Fasad och fönsterrenovering av innergård samt målning av fönster i trapphus.
2018: Låssystemet till hissdörrarna byttes ut.
2017: Byte av hiss motor samt generell säkerhetsuppdatering av hisskorg och dörrar
2017: Spolning av stammar. Stammarna ser bra ut
2017: Reparation av tak
2017: Cirkulationspump för fläktar till gården
2016: Fiber installerades
2016-17: Renovering av hissens drivremmar
2016: OVK
2013-14: Renovering av entré och trapphus
2013-14: Renovering av gård
2001: Stambyte

 

För mer information vänigen se föreningens årsredovisning.

FRÅGOR TILL SÄLJAREN

Vad är det bästa med lägenheten?

- Det bästa med lägenheten är den härliga rymden i och med takhöjden. Att lägenheten är tyst. Terassen är ett fantastisk ställe för vila, läsning eller lunch. Tack vare att det är öppet upp till nock känns det mer som om man är inne i en villa än en lägenhet mitt i city. Att lägenhten är på 7 tr. gör också att man kommer upp en bra bit vilket gör att pulsen utanför känns mycket avlägsen. 

Vad är det bästa med läget?

- Det bästa med läget är att ALLT är nära från Lill Jansskogen, Humlegårdsgatan eller Stureplan. Det finns dessutom mycket härliga restauranger och fik precis utanför dörren. Ett hett tips är nyöppnade EATNAM som ligger på Birger Jarlsgatan 36. Dom serverar fantastiskt god vietnamesisk mat.  

 

Två breda kupor som vetter mot Eriksbergsgatan

Två breda kupor som vetter mot Eriksbergsgatan
Två breda kupor som vetter mot Eriksbergsgatan

På det övre planet skymtas arbetshörnan

Vardagsrum och matsal i öppen planlösning med gott om ljusinsläpp

Två breda kupor som vetter mot Eriksbergsgatan
Två breda kupor som vetter mot Eriksbergsgatan

Master bedroom med klädda väggar

Alla bilder & planritning

Kontakt

Louisa Falkenberg

Louisa Falkenberg

Fastighetsmäklare

louisa@sivkraft.se
070-742 26 05