Ljus, välplanerad 2:a med kungsbalkong i sydväst.

Scroll down
Bjurholmsplan 23. 4,5 av 6 Tr. Hiss finns till halvt våningsplan under eller över. 45 m² boarea. 3 073 kr/mån. Inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV basutbud, Bredband 3 780 000 kr.

På idylliska Bjurholmsplan finns den här fina, ljusa 2:an med stor, solig balkong i sydväst. Ljust sovrum och vardagsrum med utgång till kungsbalkongen. Generöst vardagsrum med plats för både matbord och soffa. Fint renoverat hus från 1929. Juridisk person kan godkännas. Här har du direkt närhet till SoFo:s rika utbud av restauranger, butiker och service samt tunnelbana.

Läs mer

INTERIÖR

ENTRÈ
Hall med plats för avhängning av ytterkläder. Ljust parkettgolv samt klinker vid ingången.

KÖK
Fullt utrustat kök (från 2015) med induktionshäll, kolfilterfläkt, ugn/mikro samt diskmaskin. Samtliga maskiner från Siemens. Inbyggd kyl/frys. Vitt vitrinskåp med gott om förvaring.

SOVRUM
Ljust sovrum med utgång till kungsbalkongen. Plats för 180 cm säng. (sovrummet är 210 cm bred). Ljust parkettgolv.

VARDAGSRUM
Generöst vardagsrum med stort fönster och utgång till kungsbalkongen. Här finns plats för både matgrupp och soffa. Bra klädkammare med häng och trådbackar. Ljust parkettgolv.

KUNGSBALKONG
Kungsbalkongen ligger in mot föreningens innergård och är om hela 8 kvm med härlig sol från kl.13.00 - 18.00 på sommaren. Här  kan du lapa sol och för den trägårdsintresserade finns plats för både blommor och buskar. Tänk att själv kunna odla tomater och kryddor till kvällens grillning? 

BADRUM
Badrum med dusch bakom glasdörr och handfat på kommod samt kombinerad tvätt-/torkmaskin (från 2015). Helkaklade väggar och klinker på golv.

 

Förening

Brf Bjurholmsparken är en del av kvarteret Harven på Södermalm i Stockholm och består av en fastighet med 47 lägenheter, varav 46 bostadsrätter och en hyresrätt. Därtill finns två lokaler. Huset byggdes 1929 och är sex våningar högt. Föreningen kan acceptera juridisk person som köpare.

Fastigheten ligger intill en av söders gömda pärlor, den fina parken på Bjurholmsplan. Bjurholmsplan har fått sitt namn från Anders Bjurholm, som var ölbryggare, och den som introducerade både öletiketten och de bruna 33-centilitersflaskorna, knoppflaskan, i Sverige. Han drev även bryggeriet Bjurholms Bryggeri.

Överlåtelseavgift: Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift: 445 kr per pant.

Renoveringar:
2013 Ny hiss
2012-2013 Renovering av fasader, fönster och trapphus.
2014 Nytt plåttak.
Ca 2000 Stambyte.

Förråd:
Lägenhetsförråd om ca 2 kvm finns i källaren.

Tvättstuga:
Tvättstuga i källaren.

Cykelrum
Cykelrum finns.

Kabel-tv och internet:
Ansluten till ComHem:s kabelnät. Fastigheten är ansluten till Stokabs fibernät.

Kollektivtrafik
Närmaste tunnelbanestation är Skanstull (Grön linje) och närmaste busshållplats är Södermannagatan där 3:ans och 59:ans bussar stannar.

Parkering:
Boendeparkering gäller. För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. För ansökan och vidare information, se
http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/Boendeparkering/

Kungsbalkongen

Kungsbalkongen
Kungsbalkongen

Kungsbalkong i sydväst

Inbyggd kyl/frys.

Kungsbalkongen
Kungsbalkongen

Fullt utrustat kök med induktionshäll, ugn/mikro samt diskmaskin. Samtliga maskiner från Siemens. Vitrinskåp med bra förvaring.

Alla bilder & planritning

Kontakt

Sofie Fust

Sofie Fust

Fastighetsmäklare

sofie@sivkraft.se
070-860 44 61