VINDSVÅNING OM 146 M² MED HÄRLIG RYMD OCH FANTASTISK UTSIKT.

Scroll down
Inedalsgatan 1. 5 & 6 av 6 Tr. 146 m² boarea. 5 117 kr/mån. Inkl. Värme, vatten, internet och TV. 15 280 000 kr.

Trevlig vindsvåning i två plan med stora sociala ytor, härlig rymd och privat avdelning på det övre planet. Två sovrum och två badrum. Stor öppen spis och synliga stödben och takbjälkar. Påkostat ljud och ljus (i hela våningen!) och en stor takaltan med slående utsikt över stan. Välskött fastighet på trevliga Kungsholmen! Kontakta Louisa Falkenberg, 0707 422 605 för visning.

Läs mer

INTERIÖR

GENERELLT FÖR VINDSVÅNINGEN

  • Total boarea om 146 kvm.
  • Över tio meter till nock mellan våningsplanen.
  • Vackra trägolv i hela våningen förutom i hall och badrum.
  • Ljudsystem från Sonons och takhögtalare från Bowers & Wilkins.
  • "Lighting system" från Eaton´s Lighting.
  • Strömbrytare & kontakter från Buster+Punch.
  • Det planeras för att erbjuda vindsvåningarna kyla via "Bergvattnet". Perfekt under varma somrar. 

ENTRÉ MED BADRUM
Välkomnade entré med plats för avhängning i rymlig garderob.
Badrum med handfat på kommod, wc och handdukstork samt separat stor dusch. Tvättpelare med maskiner från Miele. Kaklade väggar och golv i mosaikplattor.

KÖK, MATSAL OCH VARDAGSRUM
Kök med stor köksö (massiv träskiva), bänkskiva i rostfitt stål och stänksydd i mosaik. Rostfri kyl/frys med ismaskin, diskmaskin, spishäll, microvågsugn, ugn och stor gedigen köksfläkt. Samtliga maskiner från Miele förutom kyl/frys som kommer från LG. Köket har gott om förvaring och en fantastisk (!) öppen spis intill kök och matplats. Vardagsrummet är socialt och ligger fint intill fönsterkupan. Här finns även en smart bänk som gömmer undan TV:n via kontroll. Matsalen är i behaglig kontakt med kök och vardagsrum och binder fint ihop det nedre planet. Ljussystemet lyser snyggt upp bjälkarna + stödben och skapar en trevlig hörna att vistas i.

TVÅ SOVRUM MED BALKONG OCH BADRUM
Två rymliga sovrum varav det ena har platsbyggda garderober, två takfönster och ett fint fönster ut mot Kronobergsparken. Det andra sovrummet (som även fungerar bra som arbetsrum) har fönster med vacker utsikt och en ordentlig garderobsvägg. Badrummet som ligger på detta plan har stor jacuzzi, stjärnhimmel och ett takfönster som släpper in härligt dagsljus. Handfat, wc och handdukstork. Golv i mosaik och kaklade väggar.

FÖRVARINGSLOFT 
När du kommit upp från det nedre planet finns en viloplan som idag fungerar som ett fint bibliotek. Härifrån nås ett stort (!) förvaringsloft om 12 kvm. I master bedroom finns ytterligare ett förvaringsloft om 4 kvm.

TAKALTAN
Från viloplanet leder några trappsteg upp till den makalösa altanen. Utsikten härifrån är slående. Belysning ute på altanen tillför mycket och skapar ett trevligt klimat, framförallt under kvällstid!

 

FRÅGOR TILL SÄLJAREN

Vad är bäst med lägenheten?
En otroligt social lägenhet med stora öppna ytor på undervåningen där man gärna samlas framför öppna spisen vid bardisken / köksön som lämpar sig perfekt för att duka upp tilltugg eller buffé. Ljud och ljus i toppklass samt dold TV skapar trevnad och härligt lyxig känsla.

På övervåningen är man mer "privat" och sovrummet har en härlig rymd och tystnad mot parken. I arbetsrummet har jag hela Stockholm utanför fönstret med en utsikt som man aldrig tröttnar på!
Terrassen är unik och inte minst senaste sommaren nyttjade jag den s g s varje kväll för att njuta av väder & vind, ballonger och flygplan över Stockholm och stadens puls långt där nere. Blommor och ljus bidrager till livskvalitet.

Vad är bäst med läget?
- Lugnet vid parken och stadens puls vid Västermalmsgallerian kombinerat med kommunikationer (2 T-banelinjer, 3 blå-bussar och gångavstånd till centrum är en perfekt kombination för ett optimalt boende! Allt fler butiker och restauranger kommer till Kungsholmen och idag känns området mycket piggare än för 10 år sedan. 

 

FÖRENING

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen har kollektivt upphandlat bredband från Telia via fiber (700 Mbit/s nedströmshastighet och 700 Mbit/s uppströmshastighet) och TV från Com Hem (Digitalt grundutbud). Detta är en obligatorisk kostnad om 150 kr/mån. Utöver det har medlemmen möjlighet att lägga till tjänster från respektive leverantör efter önskemål.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har ett uthyrningsrum att hyra för tillställning eller övernattning. Detta ligger bredvid tvättstugan vid Parkgatan 18. Vidare har föreningen gemensam tvättstugan och cykelställ (finns på gården). För närvarande kommer uthyrningsrummet att användas av entreprenören som utför arbetet på gården. 


FÖRENINGEN
Stenbrottet 9 är en äkta bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheten Stenbrottet 9 på adresserna Inedalsgatan 1, Kronobergsgatan 6 samt Parkgatan 16, 18 och 20. Huset uppfördes 1902 och totalrenoverades 1938. Föreningen köpte fastigheten 1999-12-01. Föreningens hemsida är mycket informativ. Gå gärna in och ta en titt. 
http://www.brfstenbrottet9.se/

FASTIGHETEN
På fastigheten finns ett bostadshus med 68 lägenheter varav 65 är upplåtna med bostadsrätt. Övriga 3 lägenheter är hyresrätter. Föreningen har två lokalhyresgäster. Total lokalyta är 609 m2.

BERGVÄRME
Under 2016 installerades bergvärme av Gerox. Anläggningen består av 15 energibrunnar à 300 meter under Parkgatan och 3 värmepumpar som höjer temperaturen på “bergvattnet” till det som cirkulerar i våra element. Vi beräknar ett uttag ur berget på ca 350-400 GWh per år vilket motsvarar en besparing på ca 250 000 + kronor och en återbetalningstid på ca 10 år. Värmen som tas ur berget är lagrad solenergi.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Innergården ska renoveras/bytas och göras fin! Arbetet innebär att tätskikt och hela den bärande konstruktionen tas bort för att ersättas med ny. Ett tillfälligt väderskydd kommer att sättas upp för att skydda underliggande konstruktion. Mer detaljerad information finns på föreningens hemsida. 
http://www.brfstenbrottet9.se/medlemsinformation/gardsprojektet/ 

TIDIGARE RENOVERINGAR MELLAN 2001-2017
- Stambyte och nya elstigare
- Exploatering av vind (2002)
- Renrenovering trapphus
- Putsning av fasader och nya balkonger
- Nytt yttertak mot gata
- Renovering tvättstuga
- Ny värmeväxlare
- Nytt yttertak mot gården
- Renovering av alla fönster mot gården och byte till energiglas
- Nytt inpasseringssystem med ”taggar”
- Bergvärme

Fantastisk utsikt!

Fantastisk utsikt!
Fantastisk utsikt!

Vid entrén får du direkt en känsla för den fantastiska rymden

Klassiska bjältar och stödben

Fantastisk utsikt!
Fantastisk utsikt!

Fint ljusinsläpp! Längst bort på bilden kan ni skymta TV:n som smidigt kan gömmas i byrån

Alla bilder & planritning

Kontakt

Louisa Falkenberg

Louisa Falkenberg

Fastighetsmäklare

louisa@sivkraft.se
070-742 26 05