Louisa Falkenberg

Fastighetsmäklare

Louisa kom från modebranschen 2015 och ville börja hos oss för att vi har ett så snyggt kontor (!). Efter att ha startat som mäklarassistent kände hon att fastighetsmäkleri var drömyrket. 2018 året fick hon sin registrering och har sedan dess imponerat stort på oss andra. Louisa brinner verkligen för att göra affärer, ju större och dyrare desto bättre! Hon har näsa för att tjäna pengar, har den estetiska blicken (som vi alltid är på jakt efter) och ett stort kontaktnät. En oslagbar kombination för en fastighetsmäklare.

fyra frågor till Louisa Falkenberg

 

Bästa konstmuseet i världen?

Inte nödvändigtvis det bästa konstmuseet i världen (det finns många bra!) men vill gärna lyfta ett, för mig, relativt nyfunnet galleri som faktiskt ligger i Stockholm. CFHILL ligger i fantastiska lokaler på Västra Kungsträdgårdsgatan, invid Kungsträdgården. Otroligt pampigt och stämningsfullt.

Möbel som betyder mycket för dig?

Min konjaksfärgade läderschäslong som jag fått ärva av min pappa. Det går inte en dag utan att jag ligger i den. Varje morgon börjar jag där med att scanna av mailen. Den är galet snygg och jag blir glad varje gång jag tittar på den.

Bästa inflyttningspresenten du fått?

Silverbrickan som jag fått av min farmor och som jag använder varje morgon när jag dricker kaffe i sängen.

Konstverk som du drömmer om att köpa?

En Lucio Fontana Koppartavla! “Copper with slashes and scratches”. Den är helt otrolig!

Snyggaste designstaden?

Milano, älskar hur staden är lummig och grön men samtidigt rätt rå.

Vill du sälja din bostad? Kontakta oss så hjälper vi dig!