Underhand

Hittar du inte det du söker? Flertalet av de våningar vi förmedlar är under hand och når aldrig den öppna marknaden. Hör av dig till oss så berättar vi mer…

VINDSVÅNING INVID MARIATORGET OM 190 M² MED TVÅ ALTANER OM TOTALT 30 M²

Exklusiv och ljus vindsvåning invid Mariatorget. Stor altan om 22 m² med utsikt över grönskande innergård och söders takåsar. Ytterligare altan om 8 m² med spabad. Privat Master med badrum en suite samt walk-in closet och separat ungdomsavdelning med ytterligare tre sovrum. Ring Sofie Fust på 070-860 44 61, för mer information och visning.

PENTHOUSE OM 500 M² NÄRA KARLAPLAN

Representativt penthouse med över 140 m² altaner. Fyra sovrum, samtliga med badrum en-suite. Hiss direkt in i våningen. Genomgående mycket hög internationell standard. Kontakta Siv Kraft för mer information och visning 0708-60 44 60.

EXKLUSIVT PENTHOUSE OM 225 M² I TVÅ PLAN MED 127 M² ALTANER

Unikt Penthouse om 225 m² i två plan med raka väggar. Totalt tre altaner om totalt 127 m² med milsvid utsikt över Stockholms skyline. Två sovrum med utgång till altan och med badrum en suite. Stort, ljust arbets-/gästrum. Generösa sällskapsytor och mycket hög standard. Ring Siv Kraft, 070-860 44 60, för mer information och visning.

VINDSVÅNING OM 150 M² MED STORT ATELJÈFÖNSTER OCH 8 M² ALTAN I CITY/NORRMALM

Centralt belägen vindsvåning med perfekt planlösning och härlig karaktär. Ljus, öppen sällskapsdel med stort bortskjutbart ateljéfönster och altan. Fönster i fyra väderstreck. Välutrustat kök med generös matplats framför altanen som har eftermiddags-/kvällssol. Öppna spisen kan avnjutas både från matplatsen och sällskapsrummet. Master bedroom med walk-in-closet och badrum en suite. Härlig rymd med ca 3,8 m i nock. Totalt tre sovrum (fyra möjliga) och två badrum. Trevlig fastighet med stenugnsbageri i gatuplan. Ring Sofie Fust på 070-860 44 61, för mer information och visning.

Vill du köpa en bostad? Kontakta oss så hjälper vi dig!