Underhand

Hittar du inte det du söker? Flertalet av de våningar vi förmedlar är under hand och når aldrig den öppna marknaden. Hör av dig till oss så berättar vi mer. All kontakt med oss sker givetvis under full diskretion.

Nedan finner du ett urval av de objekt vi för närvarande förmedlar underhand

VINDSVÅNING OM 126 M² MED KUNGSALTAN OCH ORANGERI MELLAN TVÅ GRÖNSKANDE PARKER I NORRMALM/CITY

Arkitektritad vindsvåning i två plan. Stort, ljust kök med gott om förvaring i öppen planlösning med vardagsrummet som flödar i ljus. Snygg eldstad. Orangeri med öppningsbara glaspartier. Lyxigt master bedroom med kungsaltan, walk in closet och badrum en suite. Totalt tre sovrum med varsitt badrum samt en gäst-wc. Garage i huset. Vacker fastighet från 1861. Kontakta Sofie Fust på 070-860 44 61 eller sofie@sivkraft.se, för mer information och visning.

TAKVÅNING I TVÅ PLAN OM 146 M² MED 33 M² ALTAN I VÄSTER, SÖDER OCH ÖSTER

Takvåning på Södermalm med fantastisk altan om 33 m² i tre väderstreck med sol från morgon till kväll. Ljus och luftig med stora fönster, generösa sällskapsytor och raka väggar. Två stora badrum varav det ena har bastu. Gäst-wc. Garage i huset. Juridisk person kan godkännas. Ring Sofie Fust, 070-860 44 61 för mer information och visning.

Vill du köpa en bostad? Kontakta oss så hjälper vi dig!