Underhand

Hittar du inte det du söker? Flertalet av de våningar vi förmedlar är under hand och når aldrig den öppna marknaden. Hör av dig till oss så berättar vi mer. All kontakt med oss sker givetvis under full diskretion.

Nedan finner du ett urval av de objekt vi för närvarande förmedlar underhand

ETAGEVÅNING OM 114 M² MED STOR ALTAN OCH FANTASTISK UTSIKT MITT I SOFO.

Trevlig vindsvåning i två plan med genomgående fina materialval, rymligt kök, och gott om fövaring. Två balkonger och en härlig altan om 15 kvm med milsvid utsikt över takåsarna. Totalt tre sovrum och två badrum. Öppen spis och synliga stödben och takbjälkar. Perfekt läge invid Nytorget och Vitabergsparken. Välskött fastighet. Kontakta ansvarig mäklare Louisa Falkenberg, 0707-422 605, för mer information och visning.

TREVLIG LÄGENHET OM 130 M² MED FRI UTSIKT ÖVER SPÖKPARKEN

Hemtrevlig lägenhet med vackra karaktärsdrag, en fantastisk rymd och en härlig utsikt ut mot Spökparken. Stora sällskapsrum, vardagsrum i vinkel med totalt två sovrum och två badrum. Kök med balkong i söderläge. Gott om plats för förvaring. Möjlighet till ytterligare ett sovrum. Vacker fastighet med god ekonomi på bästa läget mitt i Vasastan. Kontakta ansvarig för mäklare Louisa Falkenberg, 0707-422 605 för visning och mer information.

TAKVÅNING I TVÅ PLAN OM 146 M² MED 33 M² ALTAN I VÄSTER, SÖDER OCH ÖSTER

Takvåning med fantastisk altan om 33 m² i tre väderstreck med sol från morgon till kväll. Ljus och luftig med stora fönster, generösa sällskapsytor och raka väggar. Två stora badrum varav det ena har bastu. Gäst-wc. Garage i huset. Juridisk person kan godkännas. Ring Sofie Fust, 0708-604461 för mer information och visning.

VINDSVÅNING OM 150 M² MED STORT ATELJÈFÖNSTER OCH 8 M² ALTAN I CITY/NORRMALM

Centralt belägen vindsvåning med perfekt planlösning och härlig karaktär. Ljus, öppen sällskapsdel med stort bortskjutbart ateljéfönster och altan. Fönster i fyra väderstreck. Välutrustat kök med generös matplats framför altanen som har eftermiddags-/kvällssol. Öppna spisen kan avnjutas både från matplatsen och sällskapsrummet. Master bedroom med walk-in-closet och badrum en suite. Härlig rymd med ca 3,8 m i nock. Totalt tre sovrum (fyra möjliga) och två badrum. Trevlig fastighet med stenugnsbageri i gatuplan. Ring Sofie Fust på 070-860 44 61, för mer information och visning.

Vill du köpa en bostad? Kontakta oss så hjälper vi dig!