Underhand

Hittar du inte det du söker? Flertalet av de våningar vi förmedlar är under hand och når aldrig den öppna marknaden. Hör av dig till oss så berättar vi mer. All kontakt med oss sker givetvis under full diskretion.

Nedan finner du ett urval av de objekt vi för närvarande förmedlar underhand

PÅ GÅNG - NORRMALM ‒ VUP OM 268 M² BOAREA I ETT PLAN MED 16 M² ALTANER OCH MILSVID UTSIKT

Här kan du vara med från början och påverka hur du vill utforma ditt blivande hem. Vinden, som är i ett plan, har fantastisk utsikt och perfekt läge, lugnt och grönt, bara några minuter från Stureplan. Skulle t.ex. en fantastisk våning med stor sällskapsdel som har välutrustat kök, matsal, tornrum och vardagsrum med altan passa dig? Master bedroom med altan, stor walk in closet och badrum med bastu en suite. Ytterligare två, tre sovrum med badrum, eller fler? Byggstart juni, inflytt våren 2024. Äkta Brf i renoverat hus från 1879.

ÖSTERMALM – VUP MED VILLA- KÄNSLA OM 350 M² BOAREA NÄRA ÖSTERMALMSTORG

Två våningsplan byggs på ett befintligt totalrenoverat hus från 1882. Högst upp finner du ett välutrustat kök med gå-in skafferi, stor matsal med västeraltan samt bibliotek och vardagsrum med öppen spis. Master bedroom med två walk-in closets och badrum en suite. Totalt fem sovrum och fyra badrum samt gäst-wc. Stort klädvårdsrum och gott om smart förvaring. Arkitekt Jonna Flordal har gett våningen en pariskänsla som du kan vara med och påverka. Inflyttning Q1 2024. Skuldfri äkta Brf som äger marken.

ÖSTERMALM – TOWNHOUSE OM 970 M² BOAREA I TRE PLAN MED 88 M² ALTANER

Vill du bo i en ny villa på Stureplan?

Det här är så nära du kan komma: Ett skräddarsytt hem i tre plan ovanpå ett helrenoverat 1880-talshus. Det översta planet har en fantastisk sällskapsdel med 4,5 m i nock och parisiska välvda väggar. Mellanplanet har master bedroom med stora walk-in closets och lyxigt bad-rum med bastu en suite. På samma plan finns fyra (eller önskar du fler?) sovrum, alla med klädkammare och badrum en suite. Vill du ha gymstudio på planet under eller vilka behov och önskemål har du? Äkta obelånad Brf med god ekonomi.

 

ÖSTERMALM ‒ VUP OM 614 M² BOAREA I TVÅ ETAGE MED 61 M² ALTANER OCH BALKONGER

En vacker vind under produktion håller på att byggas mellan Östermalmstorg och Stureplan. Vindsplanet får hissnande 4,50 m i nock! Högst upp finner du ett välutrustat kök med eldstad och stor matsal med altan samt sällskapsrum med öppen spis och bibliotek. Planet under får generöst master bedroom med två walk in closets och stort badrum en suite samt ytterligare tre sovrum, alla med klädkammare och badrum en suite. Fastigheten från 1882 totalrenoveras. Äkta obelånad Brf med god ekonomi. Eventuellt kan juridisk person godkännas.

VINDSVÅNING OM 124 M² MED 8 M² ALTAN OCH VACKER ELDSTAD I VASASTAN

Arkitektritad vindsvåning i två plan med genomgående exklusiva och gedigna material. Generös sällskapsdel och kök i öppen planlösning med vacker eldstad och stor altan om ca 8 m². Master bedroom på övre plan med takfönsterbalkonger och badrum en suite. Totalt två sovrum och två badrum. Kontakta Sofie Fust på 070-860 44 61 eller sofie@sivkraft.se för mer information.

LJUS 2:A OM 49 M² HÖGT UPP I HUSET MED TERRASS OM 24 M² PÅ SÖDERMALM

Högt upp i huset (Våning 13 av 19) finner du denna snygga och ljusa hörntvåa med stora fönsterpartier ut mot den stora terrassen om hela 24 m² med utgång från både sällskapsdelen och sovrummet. Här kan du njuta, helt utan insyn av solen från morgon till kväll. Utsikten är slående, du blickar ut över tinnar och torn och Tantolundens grönska. Juridisk person kan accepteras. Kontakta Sofie Fust på 070-860 44 61 eller sofie@sivkraft.se för mer information.

LJUS SEKELSKIFTESVÅNING HÖGST UPP I HUSET OM 102 M² VID DANDERYDSPLAN/LÄRKSTAN

Stilfullt renoverad takvåning högst upp i huset med härligt ljusflöde från många fönster med fin utsikt. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med öppen spis och ljusa trätiljor. Tre sovrum och två badrum. Attraktivt och lugnt belägen i en välskött och skuldfri Brf i vacker fastighet från 1898. Kontakta Sofie Fust, 070-8604461 för mer information.

LJUS VINDSVÅNING OM 108 M² PÅ DE TVÅ ÖVERSTA PLANEN I GAMLA STAN

I historiska kvarter, bland pittoreska gränder ligger Gamla Stans kanske tuffaste takvåning! Härligt kök med plats för många vänner och sällskapsdel med eldstad på övre plan. Tre ljusa sovrum + sovloft. Vacker fastighet från 1650-talet med bevarade original detaljer såsom gjutjärnstrappan och takbjälkarna. Kontakta Sofie Fust på 070-860 44 61 eller sofie@sivkraft.se för mer information.

VINDSVÅNING OM 169 M² BOAREA MED ÖVER 8 METER I NOCK OCH 18 M² ALTANER

På eftertraktad adress mitt på Östermalm återfinns den här ljusa vindsvåningen med fantastiska 8,5 m i nock och två altaner. Generös sällskapsdel med altan och öppen spis i halvöppen planlösning med plats för många vänner. Master bedroom med ytterligare en altan, walk in closet och lyxigt spabadrum en suite. Hiss in i våningen. Äkta brf med bra ekonomi i vacker fastighet anno 1902. Kontakta Sofie Fust på 070-860 44 61 eller sofie@sivkraft.se för mer information.

SÖDERMALM - TOWNHOUSE I TVÅ PLAN MED UTEPLATS I VÄSTER

Townhouse i två plan nära Mariatorget. På Södermalms epicentrum ligger detta ljusa och fina hem med bevarad industrikänsla. Tre sovrum och två badrum. Kök med utgång till den egna grönskande uteplatsen. Stor sällskapsdel på övre plan med utsikt över föreningens prunkande innergård och Orangeri. Kontakta Sofie Fust på 070-860 44 61 eller sofie@sivkraft.se för mer information.

 

Vill du köpa en bostad? Kontakta oss så hjälper vi dig!