Underhand

Hittar du inte det du söker? Flertalet av de våningar vi förmedlar är under hand och når aldrig den öppna marknaden. Hör av dig till oss så berättar vi mer. All kontakt med oss sker givetvis under full diskretion.

Nedan finner du ett urval av de objekt vi för närvarande förmedlar underhand

PENTHOUSE OM DRYGT 200 M² I TVÅ PLAN MED VIDSTRÄCKT UTSIKT ÖVER STOCKHOLM

I vacker totalrenoverad sekelskiftesfastighet på eftertraktat läge på Östermalm återfinns detta påkostade penthouse i två plan. Privat del med två sovrum med badrum en suite varav master bedroom har en walk-through closet samt ett arbetsrum och allrum. Generöst sällskapsrum i öppen planlösning på övre plan med utgång till stor altan om ca 20 m² i sydväst med utsikt över Stockholms takåsar. Förening med mycket god ekonomi och 0 kr i avgift. Kontakta ansvarig mäklare Sofie Fust, 070-860 44 61 för visning och mer information.

REPRESENTATIV TAKVÅNING I FRISTÅENDE FASTIGHET I VILLASTAN OM 288 M² MED TRE ALTANER

I vackert fristående hus från 1880 mitt i villastan finns denna takvåning som upptar hela det översta våningsplanet. Längsgående altan mot Villagatan, takaltan samt orangeri. Generösa sällskapsutrymmen såväl som sovrum och walk-in closets. Genomgående mycket hög standard. Kontakta ansvarig mäklare Richard Sörman, 070-860 07 60 för visning och mer information.

LJUS VINDSVÅNING OM 104 M² MED ALTAN OCH ELDSTAD I BIRKASTAN

Klassisk vindsvåning med synliga takbjälkar, änglatrappor och fantastisk takhöjd om 4,5 m i nock. Generös sällskapsdel med en härlig rymd och mysig eldstad. Altan i bästa sydvästläge med fin utsikt över takåsarna. Master bedroom med badrum en suite. Ytterligare två sovrum som delar på ett badrum. Vacker fastighet från 1909 i mysiga Birkastan. Kontakta ansvarig mäklare Sofie Fust, 070-860 44 61 för visning och mer information.

KLASSISK VINDSVÅNING OM 196 M² MED FANTASTISK RYMD PÅ KUNGSHOLMSTORG

Trevlig vindsvåning med stora sociala ytor, en otrolig rymd och gott om plats för förvaring. Tornrum med hela 8 meter i nock med en härlig utsikt ner mot Norr Mälarstrand. Totalt tre sovrum (möjlighet att bygga ett fjärde) och två badrum samt en gäst wc. Öppen spis, stor bastu, synliga stödben och takbjälkar. Påkostat ljud och ljus system och en trevlig altan med morgonsol. Vacker och välskött fastighet med mycket god ekonomi på trevliga Kungsholmen. Kontakta ansvarig mäklare Louisa Falkenberg, 070-742 26 05 för förhandsvisning och mer information.

Vill du köpa en bostad? Kontakta oss så hjälper vi dig!