Sälj med oss

Vår specialitet är exklusiva hem i Stockholms innerstad. Lägg därtill engagemang och omtanke om våra kunder. Det handlar om ren och skär passion för vår mycket speciella nisch. En nisch som vi har längst erfarenhet av i hela branschen. Vår långa erfarenhet har gjort att vi har ett av Stockholms starkaste register av kvalificerade kunder.

Därför vänder sig säljare av vindsvåningar, penthouses, townhouses, villor innanför tullarna eller annan typ av bostadsrätt till oss. Du som intressent eller köpare kan känna dig trygg med att vi har all den erfarenhet, kunskap och noggrannhet som krävs för att genomföra din bostadsaffär.

Står du i begrepp att sälja och gå vidare mot nya äventyr? Är du intresserad av en aktuell värdering av ditt nuvarande boende? Är det just din bostadsrättsförening som ska göra en riktigt bra affär genom att omvandla er råvind till nya hem? Vi är något så ovanligt som kunniga både när det gäller byggprocessen och förmedlingen av den färdiga vindsvåningen.

Oavsett var du befinner dig i bostadsprocessen är vi här för att hjälpa till. Våra kunder får det lilla företagets personliga bemötande och omhändertagande. Samtidigt erbjuder Siv Kraft Mäklarbyrå hög kompetens och professionalitet och vi har ett mycket gott renommé i branschen.  Våra medarbetare med vd Siv Kraft i spetsen är redo för nya uppdrag. All kontakt med oss sker givetvis under full diskretion.

Kontakta oss redan i dag så berättar vi mer.

Sagt om oss

”Att köpa en V.U.P. är som att ge sig ut på en lång och spännande resa. Det är en otrolig stor fördel att kunna påverka. Välja material och färger ger en unik möjlighet att skapa ett personligt hem.”

Sigbrit, VUP – Brahegatan

”Det är jäkligt kul och inspirerande att jobba med personer som brinner för sitt jobb. Siv och de andra på mäklarbyrån har gång på gång visat att de vet vad de sysslar med och är ett grymt bollplank när vi ska sätta planritningar och storlekar på våra vindar under produktion”

Johan Örnborn – Innovation Design

”Alltid kul att samarbeta med siv & co. Lyhörda, engagerade till 100% och säger till vad som är rätt och fel gällande ritningar och materialval. Alltid noggranna med beskrivningar av objekten och vad som finns I området. Efter många års samarbete vet vi att ni alltid gör det yttersta I ert arbete som mäklare.”

Mattias Isgren – RIMA Byggentreprenad

”Vi är otroligt nöjda med vårt boende och hela vägen fram till det. Det svåraste var alla hundratals beslut som måste fattas under tidspress. Ibland på stående fot. Då gällde det att vara kreativ.”

Lennart & Monica, VUP – Wollmar Yxkullsgatan

”Jag kan varmt rekommendera Siv Kraft som mäklarbyrå. Vi har använt deras tjänst I ett par projekt och jag är imponerad av deras genomförandekraft, de ger inte upp och räds inte lite mer komplicerade utmaningar. Det är inte helt vanligt att hitta mäklare med denna expertis.”

Rolf Alexander – Glommen Lindberg

”Till försäljningen anlitades flera fastighetsmäklare, Siv Kraft blev den utvalda mäklaren för sin specialitet på takvåningar. Siv Kraft har följt med under hela processen, med sin erfarenhet och kunskap. Lägenheten såldes redan under byggprocessen.”

Ordförande i BRF – Sturegatan

”Siv Kraft hjälpte oss med försäljningen av våra råvindar. Deras arbete präglades av professionalism och ett stort kunnande inom vindsbyggnationer. Vi blev mycket nöjda med resultatet – vi fick bättre betalt än förväntat, vilket har gett vår brf extremt stark ekonomi.”

Ordförande i BRF – Skeppargatan

”Försäljningen av råvinden gav bra betalt och räckte till två hissar, nya tak, källarförråd och putsad fasad. Proffsig upphandling, fler offerter gav valfrihet och bättre betalt.”

Ordförande i BRF – Karlavägen

Köpta hem

Köpt

Kungsholmen

KUNGSHOLMEN - FANTASTISK LÄGENHET OM 127 M² MED SJÖUTSIKT, ÖPPEN SPIS OCH BALKONG

Ljus och välplanerad våning i gott skick med välbevarade tidstypiska detaljer. Högt upp i huset med perfekt läge invid Norr /../

Köpt

Östermalm

ÖSTERMALM - LJUS PENTHOUSE OM 244 M² MED ELDSTAD OCH ALTANER

Ljust penthouse i ett plan där alla rum har utgång till de stora altanerna som löper utefter våningens båda sidor. /../

Köpt

Östermalm

ÖSTERMALM - FANTASTISK VINDSVÅNING OM 90 M² MED ALTAN OCH ELDSTAD

Exklusiv och välplanerad vindsvåning om 104 m² golvyta som totalrenoverades 2021. Öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel med altan i /../

Köpt

Östermalm

ÖSTERMALM - VUP OM 176 M² MED STOR ALTAN I VÄSTER OCH BALKONGER I ÖSTER

Ljus vindsvåning under produktion (VUP) i ett plan kommer att byggas ett par kvarter från Östermalmstorg. Stor altan i bästa /../

Vill du sälja din bostad? Kontakta oss så hjälper vi dig!