Om oss

De höga lägenas mäklare

Om det är något som får oss att prestera på topp, så är det att vi lever som vi lär. I ett 1800-talshus i centrala Stockholm har vi förvandlat en råvind till en modern och funktionell arbetsplats där olika stilar och material möts.

Vill du bo som vi, kommer du också att ha mest ljusinsläpp i huset. Närmast himlen slipper du ha någon ovanför och upplever en tystnad som om du levde i en helt egen värld. Med en altan att gå ut på, med en milsvid utsikt i olika väderstreck. På SivKraft Mäklarbyrå drivs vi hela tiden av att tänka nytt och har hjälpt fler kunder än någon annan till ett boende bland taken. I mer än tjugofem år har vi dessutom haft förmånen att ha fått vara med och påverka Stockholms skyline. Företaget ägs och drivs av Siv Kraft, Claes Sjödahl och Sofie Fust, alla tre aktiva i den dagliga verksamheten. Samtliga mäklare på byrån är registrerade fastighetsmäklare och medlemmar i Fastighetsmäklarförbundet (FMF).

20 m²

Minsta förmedlade våning

506 m²

Största förmedlade V.U.P

307.847

Högsta pris/kvadratmeter

153milj.

Högsta köpeskilling

Vi på SivKraft

Sagt om oss

”Att köpa en V.U.P. är som att ge sig ut på en lång och spännande resa. Det är en otrolig stor fördel att kunna påverka. Välja material och färger ger en unik möjlighet att skapa ett personligt hem.”

Sigbrit, VUP – Brahegatan

”Vi gav siv en fullkomligt omöjlig kravspec på vårt framtida drömboende – när hon sedan kom tillbaka och kunde uppfylla alla våra önskemål så var det bara att kasta sig in I äventyret.”

Charlotte & Lasse , VUP – Riddargatan

”I konceptet V.U.P. finns från början ett läge och en idé. Utifrån det kunde vi arbeta vidare med arkitekt och byggare.”

Gunvor & Janne , VUP – Stureplan

”Vi tycker att samarbete med Siv Kraft mäklarbyrå fungerar mycket bra. Då dem är engagerade, duktiga och de gillar att diskutera förslag planritningar och inredning för få ut så mycket som möjligt av ytan.”

Joachim Falk – Falk Innovation

”Det är jäkligt kul och inspirerande att jobba med personer som brinner för sitt jobb. Siv och de andra på mäklarbyrån har gång på gång visat att de vet vad de sysslar med och är ett grymt bollplank när vi ska sätta planritningar och storlekar på våra vindar under produktion”

Johan Örnborn – Innovation Design

”Vi är otroligt nöjda med vårt boende och hela vägen fram till det. Det svåraste var alla hundratals beslut som måste fattas under tidspress. Ibland på stående fot. Då gällde det att vara kreativ.”

Lennart & Monica, VUP – Wollmar Yxkullsgatan

”Alltid kul att samarbeta med siv & co. Lyhörda, engagerade till 100% och säger till vad som är rätt och fel gällande ritningar och materialval. Alltid noggranna med beskrivningar av objekten och vad som finns I området. Efter många års samarbete vet vi att ni alltid gör det yttersta I ert arbete som mäklare.”

Mattias Isgren – RIMA Byggentreprenad

”Försäljningen av råvinden gav bra betalt och räckte till två hissar, nya tak, källarförråd och putsad fasad. Proffsig upphandling, fler offerter gav valfrihet och bättre betalt.”

Ordförande i BRF – Karlavägen

”Siv Kraft hjälpte oss med försäljningen av våra råvindar. Deras arbete präglades av professionalism och ett stort kunnande inom vindsbyggnationer. Vi blev mycket nöjda med resultatet – vi fick bättre betalt än förväntat, vilket har gett vår brf extremt stark ekonomi.”

Ordförande i BRF – Skeppargatan

”Till försäljningen anlitades flera fastighetsmäklare, Siv Kraft blev den utvalda mäklaren för sin specialitet på takvåningar. Siv Kraft har följt med under hela processen, med sin erfarenhet och kunskap. Lägenheten såldes redan under byggprocessen.”

Ordförande i BRF – Sturegatan

”Jag kan varmt rekommendera Siv Kraft som mäklarbyrå. Vi har använt deras tjänst I ett par projekt och jag är imponerad av deras genomförandekraft, de ger inte upp och räds inte lite mer komplicerade utmaningar. Det är inte helt vanligt att hitta mäklare med denna expertis.”

Rolf Alexander – Glommen Lindberg

”I en svajig marknad så har ni jobbat framåt och aldrig tappat fart. Det märks att alla hjälps åt och vill ha samma resultat. ”För oss är det alltid viktigt med dialog och nära kontakt med dom vi jobbar med, det tycker jag att vi fått.”

Ted Holst – TTN Bygg

Instagram

Kolla in vårt Instagram på @sivkraft

Cannot call API for app 591315618393932 on behalf of user 10227568144407569