Siv Kraft

VD & Fastighetsmäklare

Siv Kraft, finns hon? Det är en fråga vi av någon anledning ofta får. Svaret är: ja, i allra hösta grad. Siv fick sin registrering 1988 och arbetade några år på Bjurfors innan hon 1992 startade Siv Kraft Mäklarbyrå. 1993 förmedlade hon sin första råvind och V.U.P. och är sedan dess främst inriktad på att förmedla råvindar, vindsvåningar och penthouses i Stockholms innerstad. Och eftersom det aldrig blir omodernt att bo högst upp i ett hus, har både tiden och läget talat för Siv och mäklarbyrån. Och visst är det roligt och utvecklande att sälja något som alltid är på uppgång.

fem frågor till Siv Kraft

 

Konstverk du drömmer om att köpa?

En Lars Lerin. Skulle helst vilja att de var en målning med hus som motiv.

Favoritarkitekt?

Om du pressar mig så säger jag Per Öberg. Han är otroligt bra. Kanske för att han ritar för hand? Dessutom är han en skicklig möbeldesigner. Han har bl.a. ritat väldigt snygga och bra soffbord för Svenskt Tenn.

Snyggaste designstad?

Milano. Inte världens snyggaste stad, kanske tvärtom, men de har många snygga inrednings-, köks- och badrumsaffärer. Milano är också modets självskrivna Mecka.

Ditt bästa designköp?

Arne Norells safaristol Scirocco, som jag fortfarande har kvar. Emellanåt har den varit utlånad eller undanställd men nu pryder den sin plats i vardagsrummet igen.

Bästa designbutik?

Boffi i Milano. När man ser deras köks- och badrumsutställningar så blir man otroligt inspirerad. Det är väldigt kreativt gjort och de har fantastiskt åtråvärda produkter.

 

Vill du sälja din bostad? Kontakta oss så hjälper vi dig!