Sofie Fust

Fastighetsmäklare

Sofie har fört in värme och omtanke i företaget som både vi och våra kunder uppskattar. 2013 blev hon registrerad mäklare efter att ha varit mäklarassistent hos oss i sex år. Sedan 2018 är hon vår tredje delägare. Hennes driv ligger i att få både säljare och köpare att känna sig prioriterade och det brukar resultera i höga slutpriser och återkommande kunder.

fyra frågor till Sofie Fust

 

Designklassiker som aldrig blir omodern?

Jag har alltid älskat lampan Grasshopper av Greta Magnusson-Grossman för danska Gubi. Passar fint i de flesta inredningar.

Bästa konstmuseet i världen?

Måste nog säga Louvren. Fantastisk vacker byggnad som kan stoltsera med konst från världens mest berömda konstnärer, som till exempel Leonardo da Vinci.

Bästa inflyttningspresent du fått?

När jag och min man flyttade i vår första gemensamma lägenhet så fick vi en guldfisk i en stor rund skål i inflyttningspresent. Tanken var god från vännen men tyvärr överlevde inte den nya familjemedlemmen så länge. Vi har kvar skålen men vi har ännu inte bestämt oss om vi ska skaffa en ny fisk.

Mest inspirerande arkitektur/designstad?

Barcelona är en helt otrolig stad med så mycket rolig arkitektur och design. Jag bodde där i ca två år och hann besöka arkitekten Antoni Gaudís mästerverk. Några av mina favoriter från honom är Segrada Família och Parc Güell.

Vill du sälja din bostad? Kontakta oss så hjälper vi dig!