Birkastan

Underhand

ÖSTERMALM - VINDSVÅNING OM 89 M² MED MAGISK UTSIKT OCH ALTAN OM 23 M² I SYDVÄST

Ljus vindsvåning nära Karlaplan med en golvyta på 112 m². Spektakulär hörnaltan om fantastiska 23 m² med hisnande utsikt över takåsarna, perfekt för avkoppling och socialt umgänge. Fint kök och mysigt vardagsrum med braskamin och fransk balkong. Lyxigt badrum med ångbastu och utgång till altan. Tyst master bedroom, även det med utgång till altanen. Ytterligare ett sovrum och sovloft med fönster. Stort förråd och temperad vinförvaring i källaren. Äkta brf med god ekonomi i vacker fastighet från 1921 nära Gustav Adolfsparken och Karlaplan. Kontakta Sofie Fust, 070-860 44 61 för mer information och visning.

ÖSTERMALM - VUP OM 134 M² MED STOR ALTAN I VÄSTER OCH FRANSKA BALKONGER I ÖSTER

En ljus parisinspirerad vindsvåning under produktion ska byggas ett par kvarter från Östermalmstorg. Stor altan i bästa västerläge och sex franska balkonger samt en fantastisk ljusslits som löper utefter taket borgar för ett fantastiskt ljus och en härlig rymd. Äkta Brf med mycket god ekonomi. Garage med laddstolpar i huset. Inflyttning våren 2025. Kontakta Siv Kraft på 070-860 44 60 eller siv@sivkraft.se för mer information.

ÖSTERMALM - STILFULL SEKELSKIFTESVÅNING OM 93 M² MED KAKELUGNAR OCH BALKONG

Vacker sekelskiftesvåning med generös takhöjd, fina golv, stuckaturer och pardörrar. Tre vackra kakelugnar. Våningens hjärta är köket som är stort och luftigt och som har en stor balkong mot föreningens tysta innergård. Två fina sovrum och vardagsrum. Stilrent badrum samt en gästtoalett. Eftertraktat läge med närhet till Strandvägen och Djurgårdens grönska. Brf med mycket god ekonomi i pampig fastighet från 1896. Kontakta Sofie Fust, 070-860 44 61 för mer information och visning.

ÖSTERMALM - VINDSVÅNING OM 169 M² BOAREA MED ÖVER 8 METER I NOCK OCH 18 M² ALTANER

På eftertraktad adress mitt på Östermalm återfinns den här ljusa vindsvåningen med fantastiska 8,5 m i nock och två altaner. Generös sällskapsdel med altan och öppen spis i halvöppen planlösning med plats för många vänner. Master bedroom med ytterligare en altan, walk in closet och lyxigt spabadrum en suite. Hiss in i våningen. Äkta brf med bra ekonomi i vacker fastighet anno 1902. Kontakta Sofie Fust på 070-860 44 61 eller sofie@sivkraft.se för mer information.

Köpta hem

Köpt

Birkastan

VASASTAN - HELT NYBYGGD VINDSVÅNING OM 166 M² I BIRKASTAN MED TVÅ ALTANER I SYDSYDVÄST

Siv Kraft 0708-60 44 60 siv@sivkraft.se -Exklusiv nybyggd vindsvåning om 204 m² golvyta, varav loft 19 m². Två härliga altaner /../

Vill du köpa en bostad? Kontakta oss så hjälper vi dig!