Gamla Stan

Underhand

NORRMALM - VUP OM 271 M² BOAREA OCH TVÅ ALTANER, BÅDA MED MAGISK UTSIKT

I en vacker fastighet från 1879 med centralt läge vid Johannes kyrka håller en vind, om ca 300 m² golvyta, på att inredas. Yxfeldt arkitekter har ritat ett förslag med stor öppen sällskapsdel som har ett spektakulärt tornrum och stor altan. Master bedroom med altan, stort badrum och walk in closet en suite samt ytterligare två sovrum med egna badrum. Gäst-/TV-rum och gym med bastu. Två altaner med fantastisk utsikt. Inflyttning april 2024. Äkta Brf i renoverad fastighet. Kontakta Siv Kraft på 070-860 44 60 eller siv@sivkraft.se för mer information.

ÖSTERMALM - VUP OM 134 M² MED STOR ALTAN I VÄSTER OCH FRANSKA BALKONGER I ÖSTER

En ljus parisinspirerad vindsvåning under produktion ska byggas ett par kvarter från Östermalmstorg. Stor altan i bästa västerläge och sex franska balkonger samt en fantastisk ljusslits som löper utefter taket borgar för ett fantastiskt ljus och en härlig rymd. Äkta Brf med mycket god ekonomi. Garage med laddstolpar i huset. Inflyttning våren 2025. Kontakta Siv Kraft på 070-860 44 60 eller siv@sivkraft.se för mer information.

ÖSTERMALM - LJUS PENTHOUSE OM 244 M² MED ELDSTAD OCH ALTANER

Ljust penthouse i ett plan där alla rum har utgång till de stora altanerna som löper utefter våningens båda sidor. Skandinavisk design med ljusa snickerier och där ljuset flödar. Generös sällskapsdel med eldstad. Lyxigt master bedroom med badrum en suite. Totalt tre sovrum, ett TV-rum, ett arbetsrum samt tvättstuga. Hiss in i våningen. Äkta brf som äger marken. Kontakta Sofie Fust, 070-860 44 61 för mer information och visning.

VASASTAN - VINDSVÅNING I ETT PLAN OM 99 M² BOAREA MED ELDSTAD & ALTAN I NORDVÄST

Klassisk vindsvåning med synliga takbjälkar och stödben med öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel. Härlig rymd med en takhöjd på 3,8 meter till nock och mysig öppen spis. Altan i nordväst med fritt läge mot innergården och med utsikt över takåsarna. Här kan man njuta av solen från kl.14.00 till kväll. Totalt tre sovrum och ett badrum med fönster samt gäst-wc i entrén. Äkta Brf med mycket god ekonomi som äger marken. Låg månadsavgift. Föreningen har åtta parkeringsplatser utanför porten. Kontakta Sofie Fust, 070-860 44 61 för mer information och visning.

ÖSTERMALM - VINDSVÅNING OM 169 M² BOAREA MED ÖVER 8 METER I NOCK OCH 18 M² ALTANER

På eftertraktad adress mitt på Östermalm återfinns den här ljusa vindsvåningen med fantastiska 8,5 m i nock och två altaner. Generös sällskapsdel med altan och öppen spis i halvöppen planlösning med plats för många vänner. Master bedroom med ytterligare en altan, walk in closet och lyxigt spabadrum en suite. Hiss in i våningen. Äkta brf med bra ekonomi i vacker fastighet anno 1902. Kontakta Sofie Fust på 070-860 44 61 eller sofie@sivkraft.se för mer information.

Köpta hem

Köpt

Gamla Stan

GAMLA STAN - LJUS VINDSVÅNING OM 108 M2 PÅ DE TVÅ ÖVERSTA PLANEN

I historiska kvarter, bland pittoreska gränder ligger Gamla Stans kanske tuffaste takvåning! Härligt kök med plats för många vänner och /../

Köpt

Gamla Stan

Fastighet i Gamla Stan om ca 557 + 80 kvm

Sofie Fust 070-860 44 61 sofie@sivkraft.se – I historiska kvarter bredvid slottet, längs en kullerstensklädd gränd, ligger en fastighet med /../

Köpt

Gamla Stan

Vindsvåning om 60 kvm boa med ca 17 kvm altaner

I historiska kvarter, bland Gamla Stans takåsar och Tyska Kyrkan som granne ligger en påkostad och ombonad vindsvåning med två /../

Vill du köpa en bostad? Kontakta oss så hjälper vi dig!