Norrmalm/Vasastan

Underhand

TREVLIG LÄGENHET OM 130 M² MED FRI UTSIKT ÖVER SPÖKPARKEN

Hemtrevlig lägenhet med vackra karaktärsdrag, en fantastisk rymd och en härlig utsikt ut mot Spökparken. Stora sällskapsrum, vardagsrum i vinkel med totalt två sovrum och två badrum. Kök med balkong i söderläge. Gott om plats för förvaring. Möjlighet till ytterligare ett sovrum. Vacker fastighet med god ekonomi på bästa läget mitt i Vasastan. Kontakta ansvarig för mäklare Louisa Falkenberg, 0707-422 605 för visning och mer information.

TAKVÅNING I TVÅ PLAN OM 146 M² MED 33 M² ALTAN

Takvåning med fantastisk altan om 33 m² i tre väderstreck med sol från morgon till kväll. Ljus och luftig med stora fönster, generösa sällskapsytor och raka väggar. Två stora badrum varav det ena har bastu. Gäst-wc. Garage i huset. Juridisk person kan godkännas. Ring Sofie Fust, 0708-604461 för mer information och visning.

VINDSVÅNING OM 150 M² MED STORT ATELJÈFÖNSTER OCH 8 M² ALTAN I CITY/NORRMALM.

Centralt belägen vindsvåning med perfekt planlösning och härlig karaktär. Ljus, öppen sällskapsdel med stort bortskjutbart ateljéfönster och altan. Fönster i fyra väderstreck. Välutrustat kök med generös matplats framför altanen som har eftermiddags-/kvällssol. Öppna spisen kan avnjutas både från matplatsen och sällskapsrummet. Master bedroom med walk-in-closet och badrum en suite. Härlig rymd med ca 3,8 m i nock. Totalt tre sovrum (fyra möjliga) och två badrum. Trevlig fastighet med stenugnsbageri i gatuplan. Ring Sofie Fust på 070-860 44 61, för mer information och visning.

Köpta hem

Köpt

Norrmalm/Vasastan

Ljus våning om 121 m² med altaner i väster och öster om 34 m²

Ljus våning på 6 tr med fantastisk utsikt och penthouse-känsla. Utgång från samtliga rum till altaner i öster och väster /../

Vill du köpa en bostad? Kontakta oss så hjälper vi dig!