VINDSVÅNING OM 55 M² MED 5 M² SÖDERALTAN. HÄRLIG RYMD OCH SNYGGA MATERIAL.

Scroll down
Bengt Ekehjelmsgatan 11. 4 av 4 Tr. Hissen går till våningsplanet under 55 m² boarea. 3 213 kr/mån. Inkl. Värme, Vatten 6 480 000 kr.

Arkitektritad vindsvåning byggd 2016 med en fantastisk takhöjd. Totalt 4 meter i nock. Öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel med altan i soligt söderläge. Ett sovrum och ett badrum med snygga och stilrena materialval. Sociala och trevliga kvarter med närhet till bra restauranger och cafér. Välskött fastighet invid Mariatorget.
Kontakta Louisa Falkenberg, 0707-422605 för mer info och visning.

Läs mer

INTERIÖR

GENERELLT FÖR VINDSVÅNINGEN

  • Boarea 55 kvm och tre kvm golvyta. Ca fyra meter i takhöjd. 
  • Altan i söder om ca fyra kvm.
  • Helt fri från takbjälkar och stödben.
  • Hiss till våningsplanet under.
  • Ett takfönster, tre fönsterkupor varav en är 2,2 meter bred samt ett helglasat skjutparti och sidofönster vid altan.
  • Vattenburen golvvärme i hela våningen förutom i badrummet som har elgolvvärme.
  • Vitoljade ektiljor från Rappgo i hela våningen förutom i entré och badrum som har stengolv.
  • Naturputsad vägg i sovrum och i sällskapsdelen. Väggar och tak vitmålade samt snickerier i grått.

ENTRÉ
Hall med garderob för ytterkläder. Golv i grå kalksten.

ÖPPEN PLANLÖSNING MELLAN KÖK OCH VARDAGSRUM
Ljust kök med 2,2 meter bred fönsterkupa i söder som ger gott om ljusinsläpp. Välutrustat italienskt kök från Arclinea med grå fronter. Bänkskiva i ljus grå/vit Carraramarmor och rostfritt stänkskydd. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn/micro och helintegrerad diskmaskin. Samtliga maskiner från Smeg. Fläkt med egen skorsten från System-Air. Matplats i anslutning till köket med plats för många vänner. Vardagsrummet ligger i anslutning till altanen som har söderläge. Ett takfönster ger bra ljusinsläpp ner i vardagsrummet.

ALTAN
Altan om ca 4 kvm (golvet är ca 5 kvm). Snyggt trädäck av smala silvergrå träribbor. Skjutparti från Velfac. Sidofönster mot köket. Belysning och eluttag. Det är förberett för markis och infravärme.

SOVRUM
Ljust sovrum med fönsterkupa mot Bengt Ekehjelmsgatan. Garderober längst ena sidan som rymmer gott om förvaring.

BADRUM
Ljust badrum med fönsterkupa mot gatan. Badrummet har dusch med takdusch Rainsky. Platsbyggd kommod med toppskiva i ljusgrå/vit carraramarmor. Skivan täcker även den kombinerade tvätt-/torktumlaren från Smeg. Handfatet är nersänkt och underlimmat. Stenskivan och badrumsspegeln är infräst i kaklet. Vägghängd wc och rostfri handduksvärmare.

FÖRENING

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen registrerades 1999-03-01 Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2000-01-01 och nuvarande stadgar registrerades 2015-08-10 hos Bolagsverket. Föreningen förvärvade fastigheten 2000. Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag (en äkta bostadsrättsförening). Byggnadens totalyta är 2 736 m², varav 2 736 m² utgör lägenhetsyta.Föreningen upplåter 39 lägenheter med bostadsrätt samt 6 lägenheter med hyresrätt.

PLANERAT UNDERHÅLL
Inga större underhåll är planerade de närmaste åren. För mer detaljerad information, vänligen se bilagd årsredovisning.

RENOVERINGAR
År 2016-2018 - Hissrenovering i uppgång 9-11 i samband med vindsbyggnationen.
År 2016 - Fasadrenovering hela fastigheten och fullständig omläggning av tak.
År 2016 - Byte av undercentral och installation av bergvärme.
År 2015 - Tre dagvattenbrunnar på gården reparerade
År 2013 - Obligatorisk ventilationskontroll
År 2012 - Högtrycksspolning lägenhetsavlopp, förbättrad säkerhetsanordningar på tak samt installation av rökgasfläkt på vissa skorstenar.
År 2011 - Ommålning av trapphus och portar.
År 2009 - Utbyte av radiatorventiler, renovering och utbyte av viss maskinutrustning i tvättstugorna.
År 2006-2005  - Renovering och målning av fönster, nya balkonger och renovering kakelugn och tätning av befintliga rökkanaler.
År 2003 - Omläggning av tak och ombyggnad dagvatten.
År 1989 - Rörstambyte och nyinstallation av hiss.

DRIFTSKOSTNAD
Kostnad för el och försäkring beräknas ligga runt 600 kr i månaden.  

TVÄTTSTUGA
Två tvättstugor finns i källaren, uppgång 7 och 11.

FÖRRÅD
Förråd finns i källaren.

KABELTV & BREDBAND
Stockholms Stadsnät: Bredband, ip-tv, ip-telefoni. Avgift för bredband 112 kr/mån läggs ovanpå brf-avgiften. Avgift för ip-tv och ip-telefoni betalas direkt av abonnenten, beroende på vilket abonnemang man tecknar.

PARKERING
Boendeparkering gäller. För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. För ansökan och vidare information se http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/Boendeparkering/

FRÅGOR TILL SÄLJAREN

Det bästa med lägenheten?
Bästa med lägenheten är ljuset och den fria utsikten att få se horisonten och takåsarna skapar ett stort lugn. Att lägenheten sedan ligger på en enkelrikad avsides gata där det nästan inte kör några bilar är udnerbart och skapar en tysnad och harmoni. Att i den tystnaden kunna ta in himlen från takfönstret liggandes på ett dagbädd är oslagbart. Våningen inbjuder ju också till långa middagar med de sociala ytorna och ”kökshänget” i vardagsrummet och inte att glömma terassen i närhet för den som behöver lite luft, den lyxiga  känslan har gjort att det blivit flertalet nyårssupéer. 


Det bästa med läget?
Läget runt mariatorget är perfekt med både pendel och tunnelbana inom ett par minuter är svårslaget. Mariatorget är också söders lite mer ”vuxna del” där fik samsas med bistros och restauranger men det mesta stänger vid tolv vilket gör stadsdelen både central men även harmonisk ur ett boendeperspektiv och vill man förlänga kvällen så är det ju bara ett par stationer till mer livliga delar av staden. Att kunna ta en promenad eller picknick på mariaberget har vi också uppskattat och den sena solnedgången gör att man gärna tar en kvällstur dit.

Stilrena linjer

Stilrena linjer
Stilrena linjer

Putsade väggar

Infällda och riktbara spotlights i tak

Stilrena linjer
Stilrena linjer

Planritning

Alla bilder & planritning

Kontakt

Louisa Falkenberg

Louisa Falkenberg

Fastighetsmäklare

louisa@sivkraft.se
070-742 26 05