Lästmakargatan 18
PENTHOUSE OM 209 M² MED MAGISK UTSIKT OCH STOR TAKALTAN.
Område Norrmalm
Adress Lästmakargatan 18
Boarea 209 m2
Pris 32 800 000 kr  
Wallingatan 11
Vindsvåning om 111 m² med 12 m² altan i fritt söderläge.
Område Norrmalm
Adress Wallingatan 11
Boarea 111 m2
Pris 12 450 000 kr  
Styrmansgatan 14 A
SEKELSKIFTESLÄGENHET OM 59 M² MED BALKONG OCH KLÄDKAMMARE.
Område Östermalm
Adress Styrmansgatan 14 A
Boarea 59 m2
Pris 6 480 000 kr  

Södermalm | 
VINDSVÅNING OM 114 m² MED ALTAN OM CA 8,5 m² OCH ÖPPEN SPIS
Köpt Södermalm VINDSVÅNING OM 114 m² MED ALTAN OM CA 8,5 m² OCH ÖPPEN SPIS
Ljus och välplanerad vindsvåning med en total golvyta om 139 m². Stor altan med sol från morgon till solnedgång. Generös sällskapsdel i öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum med öppen spis och altan. Två sovrum, ett förvaringsloft, ett badrum samt en gäst-WC. Solid förening med bra ekonomi.
Köpt
vasastan | 
VINDSVÅNING OM 150 M² MED ÖPPEN SPIS OCH ALTAN I SYDVÄST
Köpt vasastan VINDSVÅNING OM 150 M² MED ÖPPEN SPIS OCH ALTAN I SYDVÄST
Ljus och välplanerad klassisk vindsvåning i ett plan med synliga takbjälkar, ritad av arkitekt Olle Rex 2004. Generös sällskapsdel i öppen planlösning med stor altan i bästa västerläge och fri utsikt över takåsarna med sol större delen av dagen till solnedgången. Murad öppen spis med två eldstäder i olika höjder. Tre sovrum och två badrum, båda med fönster.
Köpt
Södermalm | 
Penthouse om 108 m² i två plan med dubbla altaner om totalt 14 m²
Köpt Södermalm Penthouse om 108 m² i två plan med dubbla altaner om totalt 14 m²
Penthouse i etage med två härliga altaner om totalt 14 m², en i öster med morgonsol och en i väster med em/kvällssol. Ljusa och generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Raka väggar. Tre sovrum och två badrum. Gräsyttertak. Garageplats finns i huset. Juridisk pers ok.
Köpt
Kungsholmen | 
Vindsvåning om 43 m² med 5 m² altan i soligt sydväst.
Köpt Kungsholmen Vindsvåning om 43 m² med 5 m² altan i soligt sydväst.
Välplanerad och ljus vindsvåning med en total golvyta om 49 m². Fantastisk rymd med hela 3,80 meter i nock. Mysig altan i sydväst med härlig utsikt och utan insyn! Snyggt kök och gott om förvaring. Smart sovalkov med platsbyggd förvaring. Perfekt läge på Kungsholmen med närhet till bl.a Västermalmsgallerian, parker och vatten.
Köpt
Östermalm | 
Vindsvåning om 160 m² med 9  m² altan och öppen spis.
Köpt Östermalm Vindsvåning om 160 m² med 9 m² altan och öppen spis.
Otroligt smakfull arkitektritad vindsvåning om totalt 170 m² golvyta med fantastisk rymd, hissnande 8 meter i nock! Väl avvägda proportioner och vackra exklusiva material. Råa material som naturputs, och betong blandas med en feminin touch av tygbeklädda väggar. Ljus våning med fantastiskt utsikt över Nybroviken, Djurgården och ut mot Nacka.
Köpt
Östermalm | 
Sekelskiftesvåning om 157 m² vid Strandvägen
Köpt Östermalm Sekelskiftesvåning om 157 m² vid Strandvägen
Ljus våning om 157 m² med förstklassigt läge. Mycket smakfullt totalrenoverad klassisk våning med högt läge och garage i huset. Kök och badrum från Boffi och smarta snygga garderobslösningar från B&B Italia. Generös sällskapsdel med öppen spis och balkong i öster med sjöglimt. Balkong från hallen i väster. Master bedroom med magiskt badrum en suite.
Köpt
vasastan | 
VINDSVÅNING OM 112 M² BOAREA MED 6,5 M² ALTAN I SYDOST.
Köpt vasastan VINDSVÅNING OM 112 M² BOAREA MED 6,5 M² ALTAN I SYDOST.
Välplanerad vindsvåning med solig altan och fri trevlig utsikt. Öppen och ljus sällskapsdel med snygg gaskamin, vackra golv och gott om förvaring. Fint glasparti mot altan invid kök och matplats. Två sovrum och två badrum (varav ett är separat spa med bastu och jacuzzi). Perfekt planlösning med sociala ytor. Bra läge med närhet till mysiga restauranger och bra kommunikationer.
Köpt
vasastan | 
Vindsvåning om 205 m² med hiss in i våningen samt två altaner om totalt 13 m²
Köpt vasastan Vindsvåning om 205 m² med hiss in i våningen samt två altaner om totalt 13 m²
Klassisk vindsvåning (byggd 2002) i två plan med synliga takbjälkar. Golvyta om 225 m² + altaner i fritt österläge om 13 m² med fin utsikt över hustaken. Hiss in i våningen. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med eldstad och utgång till altan. Lyxigt badrum med bastu och altan. Totalt fyra sovrum och två badrum. Solid förening i vackert hus från 1910 med mycket god ekonomi.
Köpt
Östermalm | 
Penthouse under produktion om 300 m² med 73 m² altaner och balkonger
Köpt Östermalm Penthouse under produktion om 300 m² med 73 m² altaner och balkonger
Unikt penthouse med högt fritt läge och magisk utsikt över östra Östermalm, Djurgården och ända bort till Lidingö och Nacka åt ena hållet och Stockholms skyline åt det andra. Raka väggar, fantastisk rymd och utgång till stora altaner med sol från uppgång till nedgång. Hiss från garageplanet ända upp till översta planet. Inflyttning i juli 2018.
Köpt
Södermalm | 
Takvåning om 47 m² med fantastiska 60 m² altaner.
Köpt Södermalm Takvåning om 47 m² med fantastiska 60 m² altaner.
Modern takvåning med perfekt planlösning mitt i city. Öppet välplanerat kök och vardagsrum. Sovrum med gott om förvaring och snyggt badrum en suite med fönster. Inbyggda Sonos högtalare och Gira ljussystem som styrs via kontroll. Totalt 60 m² altaner som omger hela takvåningen. Solläget på altanerna kan inte bli bättre. Garage finns i huset!
Köpt
Stockholm | 
V.U.P om 90 m² i ett plan med 7 m² altan och braskamin.
Köpt Stockholm V.U.P om 90 m² i ett plan med 7 m² altan och braskamin.
Ljus Vind Under Produktion i ett plan. Fantastisk rymd med drygt fyra meter i nock. Totalt 7 kvm altan med helglasat skjutparti. Öppen sällskapsdel med kök, matplats och vardagsrum med härlig braskamin och altan. Master bedroom med badrum en suite. Totalt två sovrum, ett badrum och en gäst-wc. Parkutsikt och ingen insyn. Inflytt oktober 2018.
Köpt
Östermalm | 
Penthouse om 171 m² med 28 m² altaner
Köpt Östermalm Penthouse om 171 m² med 28 m² altaner
Nybyggd (2016) ägarlägenhet med raka väggar, 4,6 m i nock och altaner i öster och väster med fantastisk utsikt. Kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning. Snygg öppen spis och stor altan med sol från mitt på dagen tills den går ner. Master bedroom med lyxigt badrum och walk in closet en suite vid österaltanen. Totalt tre sovrum och två badrum.
Köpt
Södermalm | 
Vindsvåning om 119 m² med altan i norr och öppen spis
Köpt Södermalm Vindsvåning om 119 m² med altan i norr och öppen spis
Precis nybyggd, ljus och välplanerad vindsvåning med bra rymd.Total golvyta 134 m² samt altan om ca 8 m² i vackert hus från 1899. Välutrustat kök med ljus och generös matplats vid altanen i öppen planlösning med vardagsrummet och med den öppna spisen som avdelare. Master bedroom med stor walk in closet och generöst badrum en suite. Totalt två sovrum och två badrum samt gäst- och arbetsloft.
Köpt
Södermalm | 
V.U.P. om 145 m² boarea med stor altan i väster om totalt 17 m².
Köpt Södermalm V.U.P. om 145 m² boarea med stor altan i väster om totalt 17 m².
Arkitektritad Vind Under Produktion om 172 m² golvyta i ett plan med stor altan samt balkong. Generös sällskapsdel i öppen planlösning med två altaner och kamin. Master bedroom med ljust badrum med fönsterkupa. Totalt fyra sovrum, två badrum samt gäst-WC. Inflytt oktober 2018.
Köpt
vasastan | 
Nybyggd vindsvåning om 187 m² med 7 m² söderaltan
Köpt vasastan Nybyggd vindsvåning om 187 m² med 7 m² söderaltan
Arkitektritad vindsvåning om 215 m² totalyta + ca 7 m² altan i fritt läge med fm sol. Stort ljust vardagsrum med vacker eldstad (gas), exklusivt kök från Italienska Arclinea med matplats invid söderaltanen. Totalt tre sovrum och två badrum varav det ena badrummet har stor bastu. Snygga detaljer så som vitoljade ekgolv, ståltrappa, foderlösa dörrar och marmor i badrum.
Köpt
Östermalm | 
VINDSVÅNING 116 M² BOAREA I ETT PLAN MED ÖPPEN SPIS OCH ALTAN.
Köpt Östermalm VINDSVÅNING 116 M² BOAREA I ETT PLAN MED ÖPPEN SPIS OCH ALTAN.
Smakfullt nyrenoverad och ombyggd vindsvåning om 150 m² golvyta. Stor ljus sällskapsdel i öppen planlösning med murad öppen spis och altan i fritt västerläge. Välutrustat snyggt kök med bardel och matplats och stort härligt vardagsrum. Master bedroom med stor walk in closet (kan även kombineras som arbetsrum) och badrum en suite. Totalt två sovrum och två lyxiga badrum.
Köpt
Södermalm | 
V.U.P. om 81 m² boarea med 8 m² altan och eldstad.
Köpt Södermalm V.U.P. om 81 m² boarea med 8 m² altan och eldstad.
Arkitektritad Vind Under Produktion om totalt ca 92 m² golvyta plus altan om 8 m² med kvällssol. Ljust välutrustat kök med gå-in-skafferi och generös matplats vid det helglasade altanpartiet, i öppen planlösning med vardagsrummet. Kamin som kan avnjutas från både kök och vardagsrum. Badrum med hamam. Gäst-/arbetsloft.
Köpt
Östermalm | 
Klassisk sekelskiftesvåning om 233 m² med parkutsikt
Köpt Östermalm Klassisk sekelskiftesvåning om 233 m² med parkutsikt
I vacker fastighet från 1894 invid Karlaplan ligger denna ljusa och eleganta våning med parkutsikt. Sekelskiftesattribut såsom vacker stuckatur, dörröverstycken, kakelugnar, öppen spis och högt i tak. Mysigt, centralt placerat kök med gott om förvaring och med öppen spis. Stor matsal och vardagsrum. Totalt fyra-fem sovrum och två badrum. Balkong in mot gården.
Köpt
Östermalm | 
Vindsvåning om 145 m² med altan och öppen spis
Köpt Östermalm Vindsvåning om 145 m² med altan och öppen spis
Exklusiv vindsvåning i två plan. Generös sällskapsdel med kök och vardagsrum i öppen planlösning med enorm öppen spis. Totalt tre sovrum. Det övre planet har ett master bedroom med dubbla walk in closets och stort badrum med ångbastu en-suite. Vacker och välskött fastighet byggd år 1898. Perfekt läge ett stenkast från Karlaplan och härliga Djurgården.
Köpt
Norrmalm-City | 
V.U.P. om 133 m² boa med Kungsaltan och orangeri
Köpt Norrmalm-City V.U.P. om 133 m² boa med Kungsaltan och orangeri
Arkitektritad Vind Under Produktion i två plan. Stort, ljust kök med gott om förvaring i öppen planlösning med vardagsrum. Orangeri med stora öppningsbara glaspartier. Lyxigt master bedroom med Kungsaltan, walk in closet och badrum en suite. Totalt tre sovrum och tre badrum samt gäst-wc. Ett sovrum med badrum en-suite har separat ingång och kan nyttjas som uthyrningsdel/kontor eller liknande. Inflytt april/maj 2018.
Köpt
Norrmalm-City | 
V.U.P. om 145 m² boa med Kungsaltaner på båda sidor längs hela våningen
Köpt Norrmalm-City V.U.P. om 145 m² boa med Kungsaltaner på båda sidor längs hela våningen
Arkitektritad Vind Under Produktion i två plan med kungsaltaner längs våningens båda sidor. Raka väggar på entréplan. Stort, ljust kök i öppen planlösning med vardagsrum med utgång till kungsaltanerna på båda sidor. Lyxigt master bedroom med kungsaltan, walk in closet och badrum en suite. Totalt tre sovrum och två badrum samt gäst-wc. Inflytt maj/juni 2018.
Köpt
Östermalm | 
Vindsvåning om 115 m² boarea öppen spis och stor altan
Köpt Östermalm Vindsvåning om 115 m² boarea öppen spis och stor altan
Underbar vindsvåning intill Humlegården. Sällskapsdel med fantastiskt ljusinsläpp och matplats för 10-12 personer. Härlig altan i fritt sydvästläge och 5 meter långt glasparti mot matsalen. Kök med bra arbetsytor. Två bra sovrum. Separat tvättstuga, badrum en suite och separat wc. Eget våningsplan och hiss in i våningen.
Köpt
Södermalm | 
Mariaberget 254 m² med 14 m²  balkonger och öppen spis
Köpt Södermalm Mariaberget 254 m² med 14 m² balkonger och öppen spis
Mycket välplanerad sekelskiftesvåning med fantastisk utsikt över Riddarfjärden, staden och Stockholms inlopp. Smakfullt renoverad och ljus våning med välutrustat kök mot Riddarfjärden. Köket har generös matplats med magisk utsikt. Runt vardagsrum med en lång balkong som följer rummets form. Vacker stuckatur, dörröverstycken, paneler och fungerande öppen spis. Fem sovrum, tre badrum varav ett med bastu samt gäst-wc.
Köpt
Östermalm | 
V.U.P. om 158 m² boarea med 7 m² altan i sydost
Köpt Östermalm V.U.P. om 158 m² boarea med 7 m² altan i sydost
BeksLjus, arkitektritad Vind Under Produktion om 165 m² golvyta med fantastisk rymd, drygt 5 meter i nock, övervägande raka väggar och stora fönster. Öppen planlösning med altan och öppen spis. Master bedroom med lyxigt badrum och walk in closet en suite. Totalt två (eller vill du ha tre?) sovrum med varsitt badrum en suite samt gäst wc. Gäst/arbetsloft. Garage i huset. Inflyttning oktober 2018.
Köpt
Södermalm | 
Penthouse om 117 m² med 30 m² altaner och hiss in i våningen
Köpt Södermalm Penthouse om 117 m² med 30 m² altaner och hiss in i våningen
Otroligt ljust Penthouse byggt 2015 i gammalt bryggeri invid Mariatorget. Vackra spröjsade fönster och altaner på båda sidor. Välutrustat kök med köksö. Stor sällskapsdel med eldstad. Tre sovrum och två badrum. Hiss in i våningen. Vacker innergård med orangeri och premium gym i källaren.
Köpt
Kungsholmen | 
Vindsvåning om 133 m² med två altaner och braskamin.
Köpt Kungsholmen Vindsvåning om 133 m² med två altaner och braskamin.
Invid Norr Mälarstrand, grönområden, bad och citypuls ligger denna fantastiska vindsvåning på två plan. Total golvyta om 168 m². Öppen och trivsam sällskapsdel med braskamin, matplats och kök. Längs med hela sällskapsdelen är det helglasade fönsterpartier ut mot altanen och den fria utsikten över vackra takåsar. Tre sovrum och två exklusiva badrum. Genomgående hög kvalitet och smakfull design.
Köpt
Östermalm | 
Takvåning om 101 m² med två kungsbalkonger
Köpt Östermalm Takvåning om 101 m² med två kungsbalkonger
Arkitektritad takvåning med exklusiva material, så som carraramarmor, Gaggenau, Miele, Flos belysning samt specialritad fast inredning av WhiteOrange. Otroligt ljus våning med balkongdörrar i varje rum. Välutrustat platsbyggt kök och stor matplats. Sällskapsdel med öppen spis. Lyxigt Master bedroom med walk-through-closet och badrum en suite. Totalt två sovrum och två badrum.
Köpt
vasastan | 
VINDSVÅNING 154 M² BOAREA I ETT PLAN MED ÖPPEN SPIS OCH ALTAN.
Köpt vasastan VINDSVÅNING 154 M² BOAREA I ETT PLAN MED ÖPPEN SPIS OCH ALTAN.
Ljus välplanerad vindsvåning i ett plan, byggd 2007, om totalt 206 m² golvyta samt solig altan om sju m² i sydost med fri trevlig utsikt och ingen insyn. Öppen och ljus sällskapsdel med snygg öppen spis i betong och helglasat skjutparti mot altanen. Sovrumsdel med fyra sovrum och gott om platsbyggd förvaring. Rymligt badrum med bastu. Hiss in i våningen.
Köpt
Östermalm | 
Klassisk sekelskiftesvåning om 123 m² med ca 5 m² balkong
Köpt Östermalm Klassisk sekelskiftesvåning om 123 m² med ca 5 m² balkong
Högt upp i en fastighet från 1893 ligger denna ljusa vackra våning med sekelskiftesattribut såsom stuckatur, kakelugn och kaklad öppen spis. Balkong i österläge för morgonkaffet med fri utsikt över takåsarna. Ett sovrum, matsal (eller sovrum), vardagsrum och kök med matplats, ett badrum samt gäst wc.
Köpt
Östermalm | 
V.U.P. om 150 m² med 19 m² altan med fantastisk utsikt
Köpt Östermalm V.U.P. om 150 m² med 19 m² altan med fantastisk utsikt
Vind under produktion med högt fritt läge och fantastisk utsikt. Total golvyta 168 m² samt stor altan i vinkel om 19 m² med utsikt över östra Östermalm och Djurgården. Ljus, välplanerad våning med sjöutsikt. Generös öppen sällskapsdel med öppen spis och altan. Master med walk in closet och badrum med bastu och altan en suite. Totalt två sovrum och två badrum. Hiss in i våningen. Inflyttning om ett år.
Köpt
Östermalm | 
Nybyggd vindsvåning om 109 m² med 25 m² altaner i väster
Köpt Östermalm Nybyggd vindsvåning om 109 m² med 25 m² altaner i väster
Arkitektritad, nybyggd vindsvåning i gårdshuset med en golvyta om 124 m², med stora altaner i bästa västerläge. Kök, matplats och vardagsrum i ljus öppen planlösning med altan och öppen spis. Master bedroom med altan, stor walk in closet och lyxigt badrum en suite. Totalt två sovrum och två badrum.
Köpt
Kungsholmen | 
Vindsvåning om 81 m² med 10 m² altan och braskamin.
Köpt Kungsholmen Vindsvåning om 81 m² med 10 m² altan och braskamin.
Invid Norr Mälarstrand, grönområden, bad och citypuls ligger denna fantastiska och mycket välplanerade vindsvåning. Total golvyta om 92 m². Öppen och trivsam sällskapsdel med braskamin, matplats och kök. Längs med hela sällskapsdelen är det helglasade fönsterpartier ut mot terrassen och den fria utsikten över vackra takåsar. Tre sovrum och ett exklusivt badrum. Genomgående hög kvalitet och smakfull design.
Köpt
Östermalm | 
Penthouse om 306 m² med 48 m² altaner i väster och öster
Köpt Östermalm Penthouse om 306 m² med 48 m² altaner i väster och öster
Unikt penthouse med stora altaner i öster och väster. Helt nybyggt med 3 m i tak på nedre plan och 4,30 m i nock på övre planet. Ljusa, generösa sällskapsytor med öppen spis, härlig rymd och raka väggar. Master med lyxigt badrum och dressing en suite. Två-tre sovrum med badrum en suite. Hiss in i våningen till båda planen.
Köpt
Östermalm | 
Ateljé/vindsvåning om 115 m² med 6 m² altan
Köpt Östermalm Ateljé/vindsvåning om 115 m² med 6 m² altan
Unik våning med stora ateljéfönster samt 5 meter i nock som högst. 3 rok, varav 2 sovrum. Hiss rakt in i lgh. 125 m² golvyta. Bästa läge invid Riddarbageriet och nära till allt. Ogenerad altan i syd sydväst, öppen spis, garage(kö).
Köpt
Kungsholmen | 
Vindsvåning om 67 m² med altan och öppen spis.
Köpt Kungsholmen Vindsvåning om 67 m² med altan och öppen spis.
Intill Norr Mälarstrand ligger denna härliga vindsvåning. Välplanerad med smakfulla, gedigna material som breda ektiljor och stilren köksinredning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrumsdel med öppen spis. Altanen har helglasade skjutpartier och utsikt över vackra takåsar i anslutning till sällskapsdelen. Två sovrum, exklusiv walk in closet och ett badrum. Mycket ljus och trivsam med gott om förvaring.
Köpt
vasastan | 
Nybyggd vindsvåning om 184 m² med 10m² söderaltan
Köpt vasastan Nybyggd vindsvåning om 184 m² med 10m² söderaltan
Arkitektritad vindsvåning om 201 m² totalyta + 10 m² altan i fritt läge. Stor, ljus och genomgående sällskapsdel med vacker eldstad (gas), öppen planlösning mellan parkutsikt och söderaltan. Snygga detaljer så som vitoljade ekgolv, ståltrappa, foderlösa dörrar, marmor i badrum, och grafitgrått kök från Italienska Arclinea med vitvaror från Gaggenau. Köksö med gott om förvaring och bänkskiva i cararramarmor.
Köpt
Kungsholmen | 
Vindsvåning om 88 m² med 16 m² altan och braskamin.
Köpt Kungsholmen Vindsvåning om 88 m² med 16 m² altan och braskamin.
Invid grönområden, bad och citypuls ligger denna fantastiska vindsvåning. Öppen och trivsam sällskapsdel med braskamin, matplats och kök. Längs med hela sällskapsdelen är ett helglasat fönsterparti ut mot terrassen med sol större delen av dagen och fri utsikt över takåsarna. Två eller tre sovrum och två exklusiva badrum. Genomgående hög kvalitet och smakfull design.
Köpt
Östermalm | 
Vindsvåning om 196 m² boarea med altan om ca 10 m²
Köpt Östermalm Vindsvåning om 196 m² boarea med altan om ca 10 m²
Ljus vindsvåning med stor solig altan i sydväst och en fantastisk utsikt över Söders höjder åt ena hållet och Östermalms taklandskap åt det andra. Hela taket mot gården är lyft vilket ger en härlig rymd. Hiss in i våningen. Äkta Brf med mycket god ekonomi i vackert hus från 1890.
Köpt
Östermalm | 
Etagelägenhet om 72 m² golvyta med uteplats.
Köpt Östermalm Etagelägenhet om 72 m² golvyta med uteplats.
Ljus, arkitektritad etagelägenhet med attraktivt läge invid Karlaplan. Tre helglasade pardörrar i fil mot uteplatsen och den lummiga gården. Genomgående gedigna och exklusiva material med internationell prägel. Exklusiv och tidlös hotellsuite känsla. Innovativ ljusgård genom båda etagen som tillför ljus och grönska. Stort trivsamt sovrum på nedreplan med utgång till ljusgården och plats för bibliotek/TV och arbetsplats.
Köpt
Södermalm | 
Vindsvåning om 108 m² golvyta med 6 m² altan
Köpt Södermalm Vindsvåning om 108 m² golvyta med 6 m² altan
På en lugn gata ett stenkast från Mariatorget ligger denna fina och välplanerade vindsvåning. Sällskapsdel med braskamin och öppna ytor mellan köket, matplatsen och vardagsrummet som ligger invid altanen. Genomgående tidlösa och gedigna material. Två generösa sovrum och ett stort badrum samt gäst wc.
Köpt
vasastan | 
Nybyggd vindsvåning om 130 m² med 11 m² altan
Köpt vasastan Nybyggd vindsvåning om 130 m² med 11 m² altan
Tidlöst elegant, arkitektritad vindsvåning med genomgående exklusiva och gedigna material. Denna nybyggda våningen är i två plan om 139 m² golvyta, generös sällskapsdel och kök i öppen planlösning med vacker eldstad och stor altan om ca 11 m². Master bedroom på övre plan med dressing room, takfönsterbalkong och exklusivt badrum en suite. Totalt två sovrum och två badrum (möjlighet för ett tredje sovrum).
Köpt
Östermalm | 
Penthouse om 124 m² med 109 m² altaner
Köpt Östermalm Penthouse om 124 m² med 109 m² altaner
Nybyggt, ljust och lyxigt penthouse med högt och fritt läge. Raka väggar och utgång från alla rum till stora altaner med fantastisk utsikt över hela stan och med sol från uppgång till nedgång. Hiss från garaget till båda våningsplanen. Brf med extremt god ekonomi. Garageplats ingår.
Köpt
vasastan | 
Nybyggd vindsvåning om 124 m² med 13 m² altan
Köpt vasastan Nybyggd vindsvåning om 124 m² med 13 m² altan
Tidlöst elegant, arkitektritad vindsvåning med genomgående exklusiva och gedigna material. Denna nybyggda våningen är i två plan om 137 m² golvyta, generös sällskapsdel och kök i öppen planlösning med vacker eldstad och stor altan om ca 13 m². Master bedroom på övre plan med takfönsterbalkonger och exklusivt badrum en suite. Totalt två sovrum och två badrum. Jur. person kan ev. godkännas.
Köpt
Östermalm | 
Nybyggd vindsvåning om 201 m² med 20 m² altaner
Köpt Östermalm Nybyggd vindsvåning om 201 m² med 20 m² altaner
Ljus vindsvåning med 224 m² golvyta och tre altaner. Stor sällskapsdel med öppen spis. Välutrustat kök med gå-in-skafferi och generös matsal med stor altan i väster. Lyxigt master bedroom med altan, stor walk in closet med liten altan och badrum en suite. Totalt tre sovrum och två badrum.
Köpt
Östermalm | 
Vindsvåning om 120 m² med ca 12 m² altan
Köpt Östermalm Vindsvåning om 120 m² med ca 12 m² altan
Exklusiv vindsvåning på ett av Östermalms mest eftertraktade läge invid Karlaplan. Ljus våning med fantastisk rymd (4 m i nock!) och stor altan i öst om 12 m². Välutrustat platsbyggt kök med Gaggenau vitvaror och stor matplats i anslutning till öppen spis. Lyxigt master bedroom med walk in closet och badrum en suite.
Köpt
Östermalm | 
Vindsvåning om 99 m² med ca 5 m² altan
Köpt Östermalm Vindsvåning om 99 m² med ca 5 m² altan
Klassisk vindsvåning med genomgående vacker fiskbensparkett, synliga takbjälkar samt stor altan i nordväst med kvällssol. Välutrustat platsbyggt kök och stor matplats för ca 10 personer. Sällskapsdel med stor öppen spis. Master bedroom och ett mindre sovrum, klädkammare och badrum en suite med både badkar, dusch samt separat nisch för tvättmaskin. Förening med mycket god ekonomi och låga avgifter i vackert hus från 1898.
Köpt
Östermalm | 
Penthouse om 165 m² med 28 m² altaner
Köpt Östermalm Penthouse om 165 m² med 28 m² altaner
Nybyggd ägarlägenhet med raka väggar, 4,6 m i nock och altaner i öster och väster med fantastisk utsikt. Kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning. Snygg öppen spis och stor altan med sol från mitt på dagen tills den går ner. Master bedroom med lyxigt badrum och walk in closet en suite vid österaltanen. Totalt tre sovrum och två badrum. Tvättstuga. Bibliotek/gästrum. Garage i huset.
Köpt
Södermalm | 
V.U.P. om 128 m² med 7 m² altan
Köpt Södermalm V.U.P. om 128 m² med 7 m² altan
Arkitektritad Vind Under Produktion med fantastiska 4,30 m i nock! Total golvyta 142 m². Altan i fritt söderläge. Ljust kök med stor matplats vid altanen i öppen planlösning med vardagsrum. Lyxigt master med dressing och badrum en suite. Totalt 2-3 sovrum samt gästloft och 2 badrum.
Köpt
Södermalm | 
V.U.P. om 92 m² med 4 m² söderaltan
Köpt Södermalm V.U.P. om 92 m² med 4 m² söderaltan
Ljus arkitektritad Vind Under Produktion. Härlig rymd med 4,7 meter i nock! Stor sällskapsdel med två taklyft samt altan i soligt söderläge mot grön gård. Öppen spis. Ljust badrum med både dusch och badkar. Gäst-/arbetsrum/bibliotek med wc. Inflyttning oktober 2016.
Köpt
Norrmalm | 
Vindsvåning om 128 m² med 9 m² altan
Köpt Norrmalm Vindsvåning om 128 m² med 9 m² altan
Ljus kontinental vindsvåning från 2015. Stor solig söderaltan om 9 m². Dubbel takhöjd i kök/matrum. Välutrustat Kvänumkök med köksö i öppen planlösning mot matsal och vardagsrum. Master bedroom med badrum en suite. Sovrum på övre plan med eget badrum. Gäst-wc. Gott om snygg förvaring.
Köpt
Norrmalm | 
Vindsvåning om 129 m² med 10 m² altaner
Köpt Norrmalm Vindsvåning om 129 m² med 10 m² altaner
Nybyggd vindsvåning, total golvyta 134 m² + altaner. Fantastisk rymd med över 4 meter i nock! Stor sällskapsdel i öppen planlösning med söderaltan vid köket och fransk balkong i vardagsrummet. Rimas snygga öppna spis i betong. Två generösa sovrum varav det ena med altan och två välutrustade badrum.
Köpt
Norrmalm | 
Unik vindsvåning om 99 m² med 14 m² altan
Köpt Norrmalm Unik vindsvåning om 99 m² med 14 m² altan
Nybyggd vindsvåning om 104 m² totalyta plus 14 m² altan, varav 8 m² under tak, med fri utsikt över takåsarna. Enorm takhöjd med 6 meter i nock! Spännande split level. Vardagsrum med snygg öppen spis i betong och två franska balkonger. 2 sovrum med badrum en suite. Gäst-wc.
Köpt
Östermalm | 
Sekelskiftesvåning om 198 m² med balkong
Köpt Östermalm Sekelskiftesvåning om 198 m² med balkong
Klassisk vacker sällskapsvåning på Karlavägens solsida. Stor, ljus sällskapsdel. Fungerande öppen spis och kakelugn. Balkong. Två-tre sovrum. Äkta Brf med mycket god ekonomi i vackert och representativt hus.
Köpt
Södermalm | 
Vindsvåning om 122 m² med 10 m² altan
Köpt Södermalm Vindsvåning om 122 m² med 10 m² altan
Vindsvåning med bra rymd. Kök med stor matplats vid det vackra ateljéfönstret/balkongen. Ljus sällskapsdel med eldstad och söderaltan. Master bedroom med dressingroom och badrum en suite. Två sovrum med badrum en suite. Tvättstuga. Gäst-wc.
Köpt
Norrmalm | 
V.U.P. om 141 m² med 7 m² altaner
Köpt Norrmalm V.U.P. om 141 m² med 7 m² altaner
Magnifik Vind Under Produktion med fantastisk utsikt. Ljust kök med stor matplats vid österaltanen i öppen planlösning med vardagsrummet. Lounge på övre planet med altan i fritt söderläge som har fantastisk utsikt. Tre-fyra sovrum och tre badrum. Sex meter i nock! Inflytt i februari 2016.
Köpt
Östermalm | 
V.U.P. om 121 m² med 105 m² altaner
Köpt Östermalm V.U.P. om 121 m² med 105 m² altaner
Penthouse under produktion med högt och fritt läge. Raka väggar och utgång från alla rum till stora altaner med fantastisk utsikt över hela stan och sol från uppgång till nedgång. Hiss från garaget till högsta våningsplanet. Brf med extremt god ekonomi. Två sovrum med varsitt badrum en suite.
Köpt
Södermalm | 
V.U.P. om 103 m² med 6 m² altan
Köpt Södermalm V.U.P. om 103 m² med 6 m² altan
Vind Under Produktion i ett plan med bra rymd, ca 4 meter i nock. Ljus, öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. Elegant öppen spis och altan med kvällssol i norr. Två-fyra sovrum. Badrum och gäst-wc. Äkta Brf med extremt bra ekonomi. Inflyttning november 2016.
Köpt
Södermalm | 
Townhouse om 119 m² med egen uteplats
Köpt Södermalm Townhouse om 119 m² med egen uteplats
Townhouse i två plan med egen uteplats, mellan Mariatorget och Medis. Det gamla Bryggeriet håller på att byggas om till vackra bostäder med bevarad industrikänsla. Arkitektritat och specialtillverkat kök. Spröjsade altandörrar mot uteplatsen. Två stora sovrum och två badrum. Inflytt oktober.
Köpt
Södermalm | 
V.U.P. om 96 m² med 6 m² altan
Köpt Södermalm V.U.P. om 96 m² med 6 m² altan
Vind Under Produktion i ett plan med bra rymd, ca 4 meter i nock. Total golvyta 100 m². Ljus, öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. Elegant öppen spis och altan med kvällssol i norr. Två-tre sovrum. Badrum och gäst-wc. Äkta Brf med extremt bra ekonomi. Inflyttning juli 2016.
Köpt
Östermalm | 
V.U.P. om 197 m² med 20 m² altaner
Köpt Östermalm V.U.P. om 197 m² med 20 m² altaner
Vind Under Produktion. Stor öppen sällskapsdel med två öppna spisar. Välutrustat kök och generös matsal med stor altan i väster. Lyxigt master bedroom med altan, stort dressing room och badrum en suite. Totalt tre-fyra sovrum och tre badrum. Inflytt hösten -16.
Köpt
Södermalm | 
Vindsvåning om 124 m² med 7 m² altan
Köpt Södermalm Vindsvåning om 124 m² med 7 m² altan
Hörnvindsvåning med solig sydvästaltan med utsikt över takåsarna. Kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning med öppen spis. Härlig rymd med ca 5 meter till nock och generöst ljusinsläpp från magnifikt tornrum. Totalt två sovrum och två badrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum.
Köpt
Östermalm | 
V.U.P. om 291 m² med 180 m² altaner
Köpt Östermalm V.U.P. om 291 m² med 180 m² altaner
Högt fritt läge och fantastisk utsikt, mellan Karlaplan och Djurgårdsbron. Raka väggar och utgång till stora altaner med sol från uppgång till nedgång från alla rum. Hiss från garaget ända upp till översta planet. Inflytt sep 2016.
Köpt
Södermalm | 
V.U.P. om 104 m² med 7 m² altan
Köpt Södermalm V.U.P. om 104 m² med 7 m² altan
Vind Under Produktion i ett plan med bra rymd, ca 4 meter i nock. Solig söderaltan. Ljus, öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. Elegant öppen spis och solig söderaltan. Två-tre sovrum. Badrum och gäst-wc. Äkta Brf med mkt god ekonomi. Inflyttning juli 2016.
Köpt
Kungsholmen | 
Vindsvåning om 182 m² med 6 m² altan
Köpt Kungsholmen Vindsvåning om 182 m² med 6 m² altan
Vindsvåning på nedre delen av Kungsholmen. Kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning med centralt placerad öppen spis. Härlig rymd med ca 4 m till nock och helglasat vikparti mot altanen. Totalt tre sovrum, två badrum, klädkammare och stort förråd i hallen.
Köpt
Östermalm | 
Lägenhet om 210 m² med två balkonger
Köpt Östermalm Lägenhet om 210 m² med två balkonger
Klassisk, vacker familjevåning med generösa rum i fil och öppen planlösning mellan kök och matplats. Högt i tak. Fin entré och inre hall med vacker öppen spis. Totalt 3-4 sovrum, 2 badrum, 2 balkonger och en fransk balkong, gäst wc och stor tvättstuga. Vacker fastighet från 1925.
Köpt
Djurgården | 
Vindsvåning om 107 m² med egen trädgård
Köpt Djurgården Vindsvåning om 107 m² med egen trädgård
Vindsvåning vid Djurgårdsbron med punschveranda och egen syrenberså. Fantastisk sjöutsikt, stora fönster, lågt i tak och fullständigt renoveringsbehov. Obelånad Brf i vackert hus från 1835 med stor trädgård. Parkeringsplats.
Köpt
Östermalm | 
V.U.P. om 230 m² med 94 m² altaner
Köpt Östermalm V.U.P. om 230 m² med 94 m² altaner
Penthouse i två etage med raka väggar och 3,20 i nock. Nära Östermalmstorg. Utgång till stora altaner genom franska dörrar från alla rum. Kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning. Master bedroom med dressingroom och Boffibadrum en suite. Inflytt augusti 2016.
Köpt
Östermalm | 
V.U.P. om 401 m² med 138 m² altaner
Köpt Östermalm V.U.P. om 401 m² med 138 m² altaner
Exklusivt Penthouse Under Produktion i två plan med raka väggar och 3,20 i nock. Utgång till stora altaner genom franska dörrar från alla rum. Samtliga sovrum med badrum en suite. Generösa sällskapsytor och fantastisk utsikt. Inflytt augusti 2016.
Köpt
Östermalm | 
V.U.P. om 192 m² med 69 m² altaner
Köpt Östermalm V.U.P. om 192 m² med 69 m² altaner
Fantastiskt penthouse med fri utsikt och stora altaner i norr och söder. Lyxigt master bedroom med stort dressing room och badrum en suite. Kök, matsal och vardagsrum på översta planet. Garage. Äkta Brf med extremt god ekonomi mellan Djurgårdsbron och Karlaplan.
Köpt
Östermalm | 
Vindsvåning om 135 m² med 30 m² altan
Köpt Östermalm Vindsvåning om 135 m² med 30 m² altan
Exklusiv vindsvåning med stor underbar altan i fritt sydvästläge. Snyggt kök från Vicco i öppen lösning mot vardagsrummet. Sällskapsdel med öppen spis och stort helglasat parti mot altanen. Totalt tre sovrum och två badrum. Garage i huset.
Köpt
Östermalm | 
Vindsvåning OM 169 M² MED 18 M² ALTANER
Köpt Östermalm Vindsvåning OM 169 M² MED 18 M² ALTANER
Smakfullt inredd vindsvåning med härlig rymd och 8,5 m i nock! Generös sällskapsdel med altan och öppen spis i halvöppen planlösning med plats för många vänner. Master bedroom med altan, walk in closet och lyxigt badrum med hamam en suite.
Köpt
Östermalm | 
Vindsvåning om 149 m² med 6 m² altan
Köpt Östermalm Vindsvåning om 149 m² med 6 m² altan
Exklusiv vindsvåning med total golvyta om 159 m². Kök och vardagsrum i öppen lösning med matplats och öppen spis. Två sovrum och två badrum samt gäst-wc. Master bedroom med walk-through-closet och stort exklusivt badrum en-suite. Vacker och välskött fastighet (byggår 1898).
Köpt
Södermalm | 
Vindsvåning om 192 m² med 12 m² altan
Köpt Södermalm Vindsvåning om 192 m² med 12 m² altan
Invid Mosebacketorg & Katarina Kyrka. Spatiös och ljus takvåning - ritad av Love Arbén i vacker skolfastighet från 1856. Rymlig sällskapsdel och kök i öppen planlösning om ca 90 m². Fyra franska dörrar öppnar upp till altan i bästa sydvästläge. Tre sovrum och två badrum. Rofyllt läge vid Katarina kyrka.
Köpt
Södermalm | 
V.U.P. om 127 m² med 20 m² altan
Köpt Södermalm V.U.P. om 127 m² med 20 m² altan
Exceptionell Vind Under Produktion på Söder vid Bjurholmsplan. Stor altan med fritt soligt läge. Orangeri. Hiss in i våningen. Eldstad. Ljus öppen sällskapsdel med raka väggar. Extra höga fönster. Tre sovrum och två badrum. Fint renoverat hus fr. 1929. Jur. person kan godkännas. Inflytt juni 2014.
Köpt
Östermalm | 
V.U.P. om 348 m² med 41 m² altaner
Köpt Östermalm V.U.P. om 348 m² med 41 m² altaner
Vind Under Produktion med raka glasade partier och stora altaner mot gården i sydost med vy mot Djurgården. Stor ljus sällskapsdel med öppen spis. Välutrustat kök. Master bedroom med altan, badrum och bastu en suite. Ytterligare två sovrum med badrum en suite. Inflytt våren -14.
Köpt
Djurgården | 
Lägenhet om 164 m² med egen trädgård
Köpt Djurgården Lägenhet om 164 m² med egen trädgård
Unik våning på Djurgården med egen trädgård och sjöutsikt. Här väntar en pärla att återfå sin forna glans. Huset byggt 1835. Bevarade detaljer så som glasveranda, kakelugn och spegeldörrar. Bo på landet men mitt i stan. Parkeringsplats hör till våningen. Våningen har renoveringsbehov. Obelånad Brf.
Köpt
Östermalm | 
V.U.P. om 270 m² med 32 m² altaner
Köpt Östermalm V.U.P. om 270 m² med 32 m² altaner
Penthouse Under Produktion med terrasser i tre väderstreck. Raka väggar och härlig rymd med drygt 4 m i nock. Master bedroom med altan och badrum/spa en suite. Öppen plan. Fyra sovrum, fyra badrum och separat wc. Två öppna spisar. Inflytt till februari 2013.
Köpt
Östermalm | 
V.U.P. om 183 m² med 23 m² altaner
Köpt Östermalm V.U.P. om 183 m² med 23 m² altaner
Arkitektritad Vind Under Produktion på attraktiv adress nära Stureplan och Östermalmstorg. Fyra altaner i söder, väster och öster. Generös sällskapsdel med öppen spis och västeraltan, fantastiskt glasskjuttak över matsal. Tre sovrum/arbetsrum och tre badrum.
Köpt
Östermalm | 
KLASSISK VINDSVÅNING OM 95 M² MED ALTAN OCH ÖPPEN SPIS
Köpt Östermalm KLASSISK VINDSVÅNING OM 95 M² MED ALTAN OCH ÖPPEN SPIS
Välplanerad ljus vindsvåning om 95 m² boarea med synliga bjälkar och stödben. Superläge nära Östermalmstorg. Generös sällskapsdel med murad öppen spis och altan. Två bra sovrum och lyxigt badrum. Hiss till våningsplanet.
Köpt

Välplanerad ljus vindsvåning om 95 m² boarea med synliga bjälkar och stödben. Superläge nära Östermalmstorg. Generös sällskapsdel med murad öppen spis och altan. Två bra sovrum och lyxigt badrum. Hiss till våningsplanet.