Till salu

  • Senaste
  • Pris
  • Storlek
  • Senaste
  • Storlek

Östermalm. Arkitektritad Vind Under Produktion i ett plan om 160 m² golvyta plus 12 m² härlig altan. Fantastisk rymd med drygt fyra meter i nock. Ljus öppen sällskapsdel med altan och öppen spis. Välutrustat kök med köksö och stort walk-in-skafferi. Master bedroom med walk-through-closet och lyxigt badrum en suite. Totalt tre sovrum och två badrum samt gäst-wc. Gott om smart förvaring. Var med och påverka. Inflytt sommaren 2020.

Köpt

Södermalm. Välkommen till en av söders mysigaste gator och denna tysta vindsvåning i etage om ca 90 m² golvyta. Fantastisk rymd med över 5 m i nock! Kök och sällskapsdel i öppen planlösning med altan om 4 m² med kvällssol. Sovrum på övre plan med dressing och wc samt ett mindre rum på entréplan. Snygg svävande trappa i svart stål. Välskött och skuldfri förening i fin fastighet från 1914.

Köpt

Vasastan. Påkostad Vindsvåning Under Produktion om 283 m² boarea i ett plan på hela gårdshusvinden med hiss in i våningen och fönster i fyra väderstreck. Två altaner om totalt 12 m². Stort, välutrustat kök vid altanen i sydväst. Ett av trapphuset inreds till vinkällare. Sällskapsdel med öppen spis, loungedel och bibliotek samt en altan i söderläge. Fyta sovrum med dressing room och ac. Tre badrum, bastu och tvättstuga samt en gäst-wc. Utsikt över grönska. Planerad inflytt i mars 2020. Var med och påverka. Brf med garage i gathuset.

Köpt

Östermalm. Ljus vindsvåning i ett plan om 102 m² golvyta samt ca 10 m² altan i väster. Öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel med stor altan i soligt västläge. Totalt två sovrum och ett stort badrum med snygga och stilrena material. Centralt läge på övre Östermalm med goda kommunikationer. Kontakta Sofie, 0708-604461 för mer information

Köpt

Södermalm. Arkitektritad vindsvåning byggd 2016 med en fantastisk takhöjd. Totalt 4 meter i nock. Öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel med altan i soligt söderläge. Ett sovrum och ett badrum med snygga och stilrena materialval. Sociala och trevliga kvarter med närhet till bra restauranger och cafér. Välskött fastighet invid Mariatorget. Kontakta Sofie Fust, 0708-60 44 61, för mer info och visning.

Köpt

Östermalm. Vind Under Produktion i ett plan om 96 m² golvyta plus loft ca 5 m² och 8 m² altan. Härlig rymd med drygt fyra meter i nock. Generös sällskapsdel med orangeri, altan och öppen spis. Två sovrum, badrum och gäst-wc. Du kan själv påverka planlösning och material. Inflyttning i början av juni 2020.

Köpt

Vasastan. Vind Under Produktion om 26 m² boarea i ett plan. Garage i huset. Var med och påverka. Inflyttning i början av februari 2020. Kontakta Sofie på 0708-604461 för visning av råvinden

Köpt

Östermalm. Charmig vindsvåning i två plan med fantastisk rymd, stor sällskapsdel och altan i sydost. Totalt två sovrum (tre möjliga) och två badrum. Stilrent Italienskt kök från Binova. Lyxig känsla i master bedroom med skön heltäckningsmatta. Vardagsrum med snygg platsbyggd bokhylla och stora fönsterkupor ut mot Eriksbergsgatan. Det övre planet rymmer sovrum, arbetsplats och ordentligt med förvaring. Vindsvåningen har nyligen renoverats och är genomgående smakfull med påkostade material av hög kvalité. Äkta brf med mycket god ekonomi i välskött hus från 1929. Perfekt läge invid Stureplan. Kontakta Louisa Falkenberg, 0707-422605 för mer info.

Södermalm. Ljus vindsvåning om 161 m² golvyta + altan med kvällssol och fri utsikt över takåsarna. Fantastisk rymd om 5,7 m i nock, öppen spis och fransk balkong. Välplanerat kök med gott om förvaring. Två sovrum, det ena med badrum en suite. Två badrum varav ett med bastu samt separat gäst-wc. Vacker fastighet från 1903 med bl.a Bondens marknad utanför dörren under sommar/höst.

Köpt

Vasastan. Vindsvåning Under Produktion om 328 m² boarea i ett plan med tre altaner. Stor öppen sällskapsdel med eldstad, orangeri och altan. Välutrustat kök med köksö och skafferi. Generös matplats för det stora sällskapet. Lyxigt Master bedroom med eldstad, altan om 20 m², walk-in-closet och badrum en suite. Totalt fem sovrum och tre badrum, separat tvättstuga och gäst-wc. Våningen får två entréer, båda med hiss. Äkta Brf. Garage i huset. Inflytt i mars 2020.

Köpt

Vasastan. Vind Under Produktion om 90 m² boarea i ett plan. Öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel med altan om 10 m². Totalt tre sovrum och ett badrum. Äkta Brf. Garage i huset. Var med och påverka.

Norrmalm. Magnifik vindsvåning med fantastisk utsikt. Ljust kök med stor matplats vid österaltanen i öppen planlösning med vardagsrummet. Sex meter i nock! Lounge på övre planet med altan i fritt söderläge som har fantastisk utsikt. Totalt tre sovrum och tre badrum.

Köpt

Södermalm. Ljus vindsvåning i två plan med härlig rymd och över 6 meter till nock från nedre plan upp till vindsplanet. Sällskapsdel med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Sovrum och mindre badrum på entréplan. Loftplan med bibliotek och master bedroom med badrum en suite. Totalt två sovrum och två badrum. Brf. med god ekonomi i en välskött fastighet (utan hiss). Perfekt läge invid Nytorget! Kontakta Louisa Falkenberg, 0707 422 605 för visning.

Östermalm. Mycket smakfullt totalrenoverad klassisk våning med vackert burspråk och balkong med sjöglimt högst upp i huset. Stor sällskapsdel med exklusivt Binovakök, vackert vardagsrum med stuckatur, balkong och eldstad samt stor matsal i fil. Master bedroom med balkong och walk in closet. Totalt tre sovrum och två badrum. Vacker fastighet från 1925 med garage i huset. Äkta Brf med god ekonomi. Ring Sofie Fust, 0708-604461 för mer information.

Södermalm. Snygg, designad 2:a (byggd 2018) med egen uteplats. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ljusa färger och stora fönster samt dubbla altandörrar mot egen uteplats med grönska och grind. Sovrum med platsbyggda garderober samt skjutdörr som går hela vägen till tak. Snyggt designat kök! Fastigheten Mono ligger nära både Maria Torget och Zinkensdamm. Juridisk person ok. Kontakta Sofie Fust på 0708-604461 eller Louisa Falkenberg på 0707-422605 för visning.

Köpt

Vasastan. Vind i två etage ritad av arkitekt Per Öberg. Våningen har en härlig rymd med 5,80 meter i nock. Stor öppen sällskapsdel med välutrustat kök, matsal med stor altan i söder och öppen spis samt vardagsrum. Master bedroom med walk through closet och badrum med fransk altan en suite. Totalt tre sovrum (kan bli fem sovrum) och tre badrum varav ett med bastu. Tvättstuga. Äkta Brf. Garage i huset.

Södermalm. Totalt 180 m² golvyta . Ritad av arkitekt Kastrup Sjunnesson. Sällskapsdelen med 4,30 m i nock har kök, matplats med altan och vardagsrum i öppen planlösning. Ateljén i split level. Ateljén har en underbar dansk järnkamin. Tre sovrum och två badrum. Det ena badrummet har badkar och dusch i orangeriet med utgång till en härlig söderaltan och separat wc. Äkta Brf i välskött hus från 1910.

Lilla Essingen. Smakfull vindsvåning byggd 2012 med två altaner, 4 m² respektive 2,5 m² med fri utsikt över Mälaren och Söder. Välutrustat italienskt kök. Stor ljus sällskapsdel i öppen planlösning med braskamin. Drygt 4 meter i nock och ett fint helglasat altanparti. Två sovrum, stort badrum med dusch och tvättpelare. Mysigt och lugnt område på idylliska Lilla Essingen.

Norrmalm. Ljus étagevåning på tio och nio trappor med fantastisk utsikt i alla fyra väderstreck. New York-känsla mitt i smeten med stor altan i söder/öster och balkong i fritt norrläge, båda med hänförande utsikt över stan. Stor sällskapsdel på tio trappor med kök, vardagsrum och bibliotek i öppen planlösning och utsikt i tre väderstreck.

Norrmalm. Vindsvåning i två plan, byggd 2015, om totalt 117 m² med bra cityläge. Stor härlig altan med sol från uppgång till nedgång. Snyggt kök med direkt utgång till altanen. Stort vardagsrum. Master bedroom med badrum en suite. Totalt två sovrum och två badrum. Vackert helrenoverat hus från 1889 med lugnt och centralt läge.

Södermalm. Arkitektritad Vind Under Produktion om 172 m² golvyta i ett plan med stor altan samt balkong. Generös sällskapsdel i öppen planlösning med två altaner och kamin. Master bedroom med ljust badrum med fönsterkupa. Totalt fyra sovrum, två badrum samt gäst-WC. 3,20 i nock och helt fri från stödben och takbjälkar.

Södermalm. Ljus och välplanerad vindsvåning med en total golvyta om 139 m². Stor altan med sol från morgon till solnedgång. Generös sällskapsdel i öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum med öppen spis och altan. Två sovrum, ett förvaringsloft, ett badrum samt en gäst-WC. Solid förening med bra ekonomi.

Södermalm. Penthouse i etage med två härliga altaner om totalt 14 m², en i öster med morgonsol och en i väster med em/kvällssol. Ljusa och generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Raka väggar. Tre sovrum och två badrum. Gräsyttertak. Garageplats finns i huset. Juridisk pers ok.

Kungsholmen. Välplanerad och ljus vindsvåning med en total golvyta om 49 m². Fantastisk rymd med hela 3,80 meter i nock. Mysig altan i sydväst med härlig utsikt och utan insyn! Snyggt kök och gott om förvaring. Smart sovalkov med platsbyggd förvaring. Perfekt läge på Kungsholmen med närhet till bl.a Västermalmsgallerian, parker och vatten.

Östermalm. Otroligt smakfull arkitektritad vindsvåning om totalt 170 m² golvyta med fantastisk rymd, hissnande 8 meter i nock! Väl avvägda proportioner och vackra exklusiva material. Råa material som naturputs, och betong blandas med en feminin touch av tygbeklädda väggar. Ljus våning med fantastiskt utsikt över Nybroviken, Djurgården och ut mot Nacka.

Östermalm. Ljus våning om 157 m² med förstklassigt läge. Mycket smakfullt totalrenoverad klassisk våning med högt läge och garage i huset. Kök och badrum från Boffi och smarta snygga garderobslösningar från B&B Italia. Generös sällskapsdel med öppen spis och balkong i öster med sjöglimt. Balkong från hallen i väster. Master bedroom med magiskt badrum en suite.

Vasastan. Välplanerad vindsvåning med solig altan och fri trevlig utsikt. Öppen och ljus sällskapsdel med snygg gaskamin, vackra golv och gott om förvaring. Fint glasparti mot altan invid kök och matplats. Två sovrum och två badrum (varav ett är separat spa med bastu och jacuzzi). Perfekt planlösning med sociala ytor. Bra läge med närhet till mysiga restauranger och bra kommunikationer.

Vasastan. Klassisk vindsvåning i två plan med synliga takbjälkar. Golvyta om 225 m² + altaner i fritt österläge om 13 m² med fin utsikt över hustaken. Hiss in i våningen. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med eldstad och utgång till altan. Lyxigt badrum med bastu och altan. Totalt fyra sovrum och två badrum. Solid förening i vackert hus från 1910.

Östermalm. Unikt penthouse med högt fritt läge och magisk utsikt över östra Östermalm, Djurgården och ända bort till Lidingö och Nacka åt ena hållet och Stockholms skyline åt det andra. Raka väggar, fantastisk rymd och utgång till stora altaner med sol från uppgång till nedgång. Hiss från garageplanet ända upp till översta planet.

Södermalm. Modern takvåning med perfekt planlösning mitt i city. Öppet välplanerat kök och vardagsrum. Sovrum med gott om förvaring och snyggt badrum en suite med fönster. Inbyggda Sonos högtalare och Gira ljussystem som styrs via kontroll. Totalt 60 m² altaner som omger hela takvåningen. Solläget på altanerna kan inte bli bättre. Garage finns i huset!

Stockholm. Ljus Vind Under Produktion i ett plan. Fantastisk rymd med drygt fyra meter i nock. Totalt 7 kvm altan med helglasat skjutparti. Öppen sällskapsdel med kök, matplats och vardagsrum med härlig braskamin och altan. Master bedroom med badrum en suite. Totalt två sovrum, ett badrum och en gäst-wc. Parkutsikt och ingen insyn. Inflytt oktober 2018.

Södermalm. Precis nybyggd, ljus och välplanerad vindsvåning med bra rymd.Total golvyta 134 m² samt altan om ca 8 m² i vackert hus från 1899. Välutrustat kök med ljus och generös matplats vid altanen i öppen planlösning med vardagsrummet och med den öppna spisen som avdelare. Master bedroom med stor walk in closet och generöst badrum en suite.

Östermalm. Smakfullt nyrenoverad och ombyggd vindsvåning om 150 m² golvyta. Stor ljus sällskapsdel i öppen planlösning med murad öppen spis och altan i fritt västerläge. Välutrustat snyggt kök med bardel och matplats och stort härligt vardagsrum. Master bedroom med stor walk in closet (kan även kombineras som arbetsrum) och badrum en suite. Totalt två sovrum och två lyxiga badrum.

Södermalm. Arkitektritad Vind Under Produktion om totalt ca 92 m² golvyta plus altan om 8 m² med kvällssol. Ljust välutrustat kök med gå-in-skafferi och generös matplats vid det helglasade altanpartiet, i öppen planlösning med vardagsrummet. Kamin som kan avnjutas från både kök och vardagsrum. Badrum med hamam. Gäst-/arbetsloft.

Östermalm. I vacker fastighet från 1894 invid Karlaplan ligger denna ljusa och eleganta våning med parkutsikt. Sekelskiftesattribut såsom vacker stuckatur, dörröverstycken, kakelugnar, öppen spis och högt i tak. Mysigt, centralt placerat kök med gott om förvaring och med öppen spis. Stor matsal och vardagsrum. Totalt fyra-fem sovrum och två badrum. Balkong in mot gården.

Östermalm. Exklusiv vindsvåning i två plan. Generös sällskapsdel med kök och vardagsrum i öppen planlösning med enorm öppen spis. Totalt tre sovrum. Det övre planet har ett master bedroom med dubbla walk in closets och stort badrum med ångbastu en-suite. Vacker och välskött fastighet byggd år 1898. Perfekt läge ett stenkast från Karlaplan och härliga Djurgården.

Norrmalm-City. Arkitektritad Vind Under Produktion i två plan. Stort, ljust kök med gott om förvaring i öppen planlösning med vardagsrum. Orangeri med stora öppningsbara glaspartier. Lyxigt master bedroom med Kungsaltan, walk in closet och badrum en suite. Tre sovrum och tre badrum samt gäst-wc. Ett sovrum med badrum en-suite har separat ingång.

Östermalm. Underbar vindsvåning intill Humlegården. Sällskapsdel med fantastiskt ljusinsläpp och matplats för 10-12 personer. Härlig altan i fritt sydvästläge och 5 meter långt glasparti mot matsalen. Kök med bra arbetsytor. Två bra sovrum. Separat tvättstuga, badrum en suite och separat wc. Eget våningsplan och hiss in i våningen.

Södermalm. Välplanerad sekelskiftesvåning med fantastisk utsikt över Riddarfjärden, staden och Stockholms inlopp. Smakfullt renoverad och ljus våning med välutrustat kök mot Riddarfjärden. Köket har generös matplats med magisk utsikt. Runt vardagsrum med en lång balkong som följer rummets form. Vacker stuckatur, dörröverstycken, paneler och fungerande öppen spis.

Östermalm. Ljus, arkitektritad Vind Under Produktion om 165 m² golvyta med fantastisk rymd, drygt 5 meter i nock, övervägande raka väggar och stora fönster. Öppen planlösning med altan och öppen spis. Master bedroom med lyxigt badrum och walk in closet en suite. Totalt två sovrum med varsitt badrum en suite samt gäst wc.

Södermalm. Otroligt ljust Penthouse byggt 2015 i gammalt bryggeri invid Mariatorget. Vackra spröjsade fönster och altaner på båda sidor. Välutrustat kök med köksö. Stor sällskapsdel med eldstad. Tre sovrum och två badrum. Hiss in i våningen. Vacker innergård med orangeri och premium gym i källaren.

Kungsholmen. Invid Norr Mälarstrand, grönområden, bad och citypuls ligger denna fantastiska vindsvåning på två plan. Total golvyta om 168 m². Öppen och trivsam sällskapsdel med braskamin, matplats och kök. Längs med hela sällskapsdelen är det helglasade fönsterpartier ut mot altanen och den fria utsikten över vackra takåsar.

Östermalm. Arkitektritad takvåning med exklusiva material, så som carraramarmor, Gaggenau, Miele, Flos belysning samt specialritad fast inredning av WhiteOrange. Otroligt ljus våning med balkongdörrar i varje rum. Välutrustat platsbyggt kök och stor matplats. Sällskapsdel med öppen spis. Lyxigt Master bedroom med walk-through-closet och badrum en suite.

Vasastan. Ljus välplanerad vindsvåning i ett plan, byggd 2007, om totalt 206 m² golvyta samt solig altan om sju m² i sydost med fri trevlig utsikt och ingen insyn. Öppen och ljus sällskapsdel med snygg öppen spis i betong och helglasat skjutparti mot altanen. Sovrumsdel med fyra sovrum och gott om platsbyggd förvaring. Rymligt badrum med bastu. Hiss in i våningen.

Östermalm. Högt upp i en fastighet från 1893 ligger denna ljusa vackra våning med sekelskiftesattribut såsom stuckatur, kakelugn och kaklad öppen spis. Balkong i österläge för morgonkaffet med fri utsikt över takåsarna. Ett sovrum, matsal (eller sovrum), vardagsrum och kök med matplats, ett badrum samt gäst wc.

Östermalm. Vind under produktion med högt fritt läge och fantastisk utsikt. Total golvyta 168 m² samt stor altan i vinkel om 19 m² med utsikt över östra Östermalm och Djurgården. Ljus, välplanerad våning med sjöutsikt. Generös öppen sällskapsdel med öppen spis och altan. Master med walk in closet och badrum med bastu.

Östermalm. Arkitektritad, nybyggd vindsvåning i gårdshuset med en golvyta om 124 m², med stora altaner i bästa västerläge. Kök, matplats och vardagsrum i ljus öppen planlösning med altan och öppen spis. Master bedroom med altan, stor walk in closet och lyxigt badrum en suite. Totalt två sovrum och två badrum.

Kungsholmen. Invid Norr Mälarstrand, grönområden, bad och citypuls ligger denna fantastiska och mycket välplanerade vindsvåning. Total golvyta om 92 m². Öppen och trivsam sällskapsdel med braskamin, matplats och kök. Längs med hela sällskapsdelen är det helglasade fönsterpartier ut mot terrassen och den fria utsikten över vackra takåsar. Tre sovrum och ett exklusivt badrum.

Östermalm. Unikt penthouse med stora altaner i öster och väster. Helt nybyggt med 3 m i tak på nedre plan och 4,30 m i nock på övre planet. Ljusa, generösa sällskapsytor med öppen spis, härlig rymd och raka väggar. Master med lyxigt badrum och dressing en suite. Två-tre sovrum med badrum en suite. Hiss in i våningen till båda planen.

Östermalm. Unik våning med stora ateljéfönster samt 5 meter i nock som högst. Totalt 3 rok, varav 2 sovrum. Fantastisk sällskapsdel med öppen spis och matplats i öppen planlösning i anslutning till altanen och köket. Hiss rakt in i våningen. 125 m² golvyta. Bästa läge invid Riddarbageriet och nära till allt. Ogenerad altan i syd sydväst, öppen spis och garage.

Kungsholmen. Intill Norr Mälarstrand ligger denna härliga vindsvåning. Välplanerad med smakfulla, gedigna material som breda ektiljor och stilren köksinredning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrumsdel med öppen spis. Altanen har helglasade skjutpartier och utsikt över vackra takåsar i anslutning till sällskapsdelen.

Vasastan. Arkitektritad vindsvåning om 201 m² totalyta + 10 m² altan i fritt läge. Stor, ljus och genomgående sällskapsdel med vacker eldstad (gas), öppen planlösning mellan parkutsikt och söderaltan. Snygga detaljer så som vitoljade ekgolv, ståltrappa, foderlösa dörrar, marmor i badrum, och grafitgrått kök från Italienska Arclinea med vitvaror från Gaggenau.

Kungsholmen. Invid grönområden, bad och citypuls ligger denna fantastiska vindsvåning. Öppen och trivsam sällskapsdel med braskamin, matplats och kök. Längs med hela sällskapsdelen är ett helglasat fönsterparti ut mot terrassen med sol större delen av dagen och fri utsikt över takåsarna. Två eller tre sovrum och två exklusiva badrum. Genomgående hög kvalitet och smakfull design.

Östermalm. Ljus, arkitektritad etagelägenhet med attraktivt läge invid Karlaplan. Tre helglasade pardörrar i fil mot uteplatsen och den lummiga gården. Genomgående gedigna och exklusiva material med internationell prägel. Exklusiv och tidlös hotellsuite känsla. Innovativ ljusgård genom båda etagen som tillför ljus och grönska. Stort trivsamt sovrum på nedreplan med utgång till ljusgården och plats för bibliotek/TV och arbetsplats.

Vasastan. Tidlöst elegant, arkitektritad vindsvåning med genomgående exklusiva och gedigna material. Denna nybyggda våningen är i två plan om 139 m² golvyta, generös sällskapsdel och kök i öppen planlösning med vacker eldstad och stor altan om ca 11 m². Master bedroom på övre plan med dressing room, takfönsterbalkong och exklusivt badrum en suite. Totalt två sovrum och två badrum (möjlighet för ett tredje sovrum).

Östermalm. Nybyggt, ljust och lyxigt penthouse med högt och fritt läge. Raka väggar och utgång från alla rum till stora altaner med fantastisk utsikt över hela stan och med sol från uppgång till nedgång. Hiss från garaget till båda våningsplanen. Brf med extremt god ekonomi. Garageplats ingår.

Vasastan. Tidlöst elegant, arkitektritad vindsvåning med genomgående exklusiva och gedigna material. Denna nybyggda våningen är i två plan om 137 m² golvyta, generös sällskapsdel och kök i öppen planlösning med vacker eldstad och stor altan om ca 13 m². Master bedroom på övre plan med takfönsterbalkonger och exklusivt badrum en suite. Totalt två sovrum och två badrum. Jur. person kan ev. godkännas.

Östermalm. Ljus vindsvåning med 224 m² golvyta och tre altaner. Stor sällskapsdel med öppen spis. Välutrustat kök med gå-in-skafferi och generös matsal med stor altan i väster. Lyxigt master bedroom med altan, stor walk in closet med liten altan och badrum en suite. Totalt tre sovrum och två badrum.

Östermalm. Exklusiv vindsvåning på ett av Östermalms mest eftertraktade läge invid Karlaplan. Ljus våning med fantastisk rymd (4 m i nock!) och stor altan i öst om 12 m². Välutrustat platsbyggt kök med Gaggenau vitvaror och stor matplats i anslutning till öppen spis. Lyxigt master bedroom med walk in closet och badrum en suite.

Östermalm. Nybyggd ägarlägenhet med raka väggar, 4,6 m i nock och altaner i öster och väster med fantastisk utsikt. Kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning. Snygg öppen spis och stor altan med sol från mitt på dagen tills den går ner. Master bedroom med lyxigt badrum och walk in closet en suite vid österaltanen.

Södermalm. Ljus arkitektritad Vind Under Produktion. Härlig rymd med 4,7 meter i nock! Stor sällskapsdel med två taklyft samt altan i soligt söderläge mot grön gård. Öppen spis. Ljust badrum med både dusch och badkar. Gäst-/arbetsrum/bibliotek med wc. Inflyttning oktober 2016.

Norrmalm. Ljus kontinental vindsvåning från 2015. Stor solig söderaltan om 9 m². Dubbel takhöjd i kök/matrum. Välutrustat Kvänumkök med köksö i öppen planlösning mot matsal och vardagsrum. Master bedroom med badrum en suite. Sovrum på övre plan med eget badrum. Gäst-wc. Gott om snygg förvaring.

Östermalm. Penthouse under produktion med högt och fritt läge. Raka väggar och utgång från alla rum till stora altaner med fantastisk utsikt över hela stan och sol från uppgång till nedgång. Hiss från garaget till högsta våningsplanet. Brf med extremt god ekonomi. Två sovrum med varsitt badrum en suite.

Södermalm. Townhouse i två plan med egen uteplats, mellan Mariatorget och Medis. Det gamla Bryggeriet håller på att byggas om till vackra bostäder med bevarad industrikänsla. Arkitektritat och specialtillverkat kök. Spröjsade altandörrar mot uteplatsen. Två stora sovrum och två badrum. Inflytt oktober 2016.

Södermalm. Vind Under Produktion i ett plan med bra rymd, ca 4 meter i nock. Total golvyta 100 m². Ljus, öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. Elegant öppen spis och altan med kvällssol i norr. Två-tre sovrum. Badrum och gäst-wc. Äkta Brf med extremt bra ekonomi. Inflyttning juli 2016.

Östermalm. Vind Under Produktion. Stor öppen sällskapsdel med två öppna spisar. Välutrustat kök och generös matsal med stor altan i väster. Lyxigt master bedroom med altan, stort dressing room och badrum en suite. Totalt tre-fyra sovrum och tre badrum. Inflytt hösten -16.

Södermalm. Hörnvindsvåning med solig sydvästaltan med utsikt över takåsarna. Kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning med öppen spis. Härlig rymd med ca 5 meter till nock och generöst ljusinsläpp från magnifikt tornrum. Totalt två sovrum och två badrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum.

Östermalm. Högt fritt läge och fantastisk utsikt, mellan Karlaplan och Djurgårdsbron. Raka väggar och utgång till stora altaner med sol från uppgång till nedgång från alla rum. Hiss från garaget ända upp till översta planet.

Djurgården. Vindsvåning vid Djurgårdsbron med punschveranda och egen syrenberså. Fantastisk sjöutsikt, stora fönster, lågt i tak och fullständigt renoveringsbehov. Obelånad Brf i vackert hus från 1835 med stor trädgård. Parkeringsplats.

Östermalm. Penthouse i två etage med raka väggar och 3,20 i nock. Nära Östermalmstorg. Utgång till stora altaner genom franska dörrar från alla rum. Kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning. Master bedroom med dressingroom och Boffibadrum en suite. Inflytt augusti 2016.

Östermalm. Exklusivt Penthouse Under Produktion i två plan med raka väggar och 3,20 i nock. Utgång till stora altaner genom franska dörrar från alla rum. Samtliga sovrum med badrum en suite. Generösa sällskapsytor och fantastisk utsikt.

Östermalm. Fantastiskt penthouse med fri utsikt och stora altaner i norr och söder. Lyxigt master bedroom med stort dressing room och badrum en suite. Kök, matsal och vardagsrum på översta planet. Garage. Äkta Brf med extremt god ekonomi mellan Djurgårdsbron och Karlaplan.

Östermalm. Exklusiv vindsvåning med stor underbar altan i fritt sydvästläge. Snyggt kök från Vicco i öppen lösning mot vardagsrummet. Sällskapsdel med öppen spis och stort helglasat parti mot altanen. Totalt tre sovrum och två badrum. Garage i huset.

Östermalm. Smakfullt inredd vindsvåning med härlig rymd och 8,5 m i nock! Generös sällskapsdel med altan och öppen spis i halvöppen planlösning med plats för många vänner. Master bedroom med altan, walk in closet och lyxigt badrum med hamam en suite.

Östermalm. Vind Under Produktion med raka glasade partier och stora altaner mot gården i sydost med vy mot Djurgården. Stor ljus sällskapsdel med öppen spis. Välutrustat kök. Master bedroom med altan, badrum och bastu en suite. Ytterligare två sovrum med badrum en suite.

Östermalm. Penthouse Under Produktion om 270 m² boarea + terrasser i tre väderstreck om sammanlagt ca 32 m². Raka väggar och härlig rymd med drygt 4 m i nock. Master bedroom med altan och badrum/spa en suite. Öppen plan. Fyra sovrum, fyra badrum och separat wc. Två öppna spisar.

Östermalm. Välplanerad ljus vindsvåning om 95 m² boarea med synliga bjälkar och stödben. Superläge nära Östermalmstorg. Generös sällskapsdel med murad öppen spis och altan. Två bra sovrum och lyxigt badrum. Hiss till våningsplanet.

Köpt

Vasastan. Vind Under Produktion om 122 m² boarea i ett plan. Sällskapsrum och kök i öppen planlösning med eldstad och en stor altan om hela 20 m² i bästa sydväst. Master bedroom med walk-through-closet och badrum en suite. Totalt tre sovrum och två badrum samt separat tvätt/gäst WC. Våningen får två entréer, båda med hiss. Äkta Brf. Garage i huset. Var med och påverka. Inflyttning i slutet av februari 2020. Kontakta Sofie på 0708-604461 för visning av råvinden

Köpt

Vasastan. Vindsvåning Under Produktion om 179 m² boarea i ett plan med stor altan och orangeri samt hiss in i våningen. Generös sällskapsdel med öppen spis. Välutrustat kök med köksö och skafferi. Orangeri med utgång till den stora altanen. Master bedroom med walk-in-closet och badrum en suite. Totalt tre sovrum och två badrum. Äkta Brf. Garage i huset. Var med och påverka. Inflytt januari. Kontakta Sofie på 0708-604461 för visning av råvinden.

Köpt

Vasastan. Vindsvåning Under Produktion om 245 m² boarea i ett plan med två altaner. Stor öppen sällskapsdel med öppen spis. Välutrustat kök och matplats vid den stora norraltanen. Master bedroom med walk-in-closet och badrum en suite. Totalt fem sovrum och tre badrum. Tvättstuga. Våningen får två entréer, båda med hiss, med två olika adresser. Äkta Brf. Garage i huset. Var med och påverka. Inflytt januari. Kontakta Sofie på 0708-604461 för visning av råvinden.

Till toppen